2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هر سه دوز زدم سال 1400 قیمتش 1500تا1800شدولی خواهرم سال قبل زدن 4یا 5ظرفیتی خارجی 1800بود هر د ...

عزیزم امریکاییش 9 گانه توی ترکیه  با لیر الان توی دارخانه حدود 10 میلیون بود چه جوری خواهرت زده 1800 ؟؟؟؟ 4 گانه هم 6500 م بود

ممنون عزیزم همچنین هیچ علائم خاصی نداشتم فقط با پاپ اسمیرhpvمتوجه شدمهمسرم منفی بود خودم از استخر گر ...

عزيزم گرفتن از استخر روًكه دكترا رد ميكنن.همسرتون همون اوايل كه مبتلا شدين ازمايش دادن منفي شدن؟

عزیزم چندماه یبار کولپو میدادی تو این۳سال چه داروهایی خوردی؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ببخشید شما کودوم نوع رو داشتید؟واکسن زده بودید؟منم یکساله مبتلا هستم ووواقعا خستم کرده😔😔😔😔 شما ه ...

دقیق یادم نیست ولی سال اول ۷,۸,نوع پرخطر بود سال بعد ۵۱

امسال کلا منفی شد خداروشکر 

عزیزم امریکاییش 9 گانه توی ترکیه با لیر الان توی دارخانه حدود 10 میلیون بود چه جوری خواهرت زده 1800 ...

من خودم سال ۱۴۰۱ هر دوزی ۱۵۰۰شد 

خواهرم بعد چندماه ۱۸۰۰خارجی ولی دوز آخر پیدا نشد و ایرانی زدن 

شما حتما جدید زدید ما ۳سال قبل زدیم 

ببخشید شما کودوم نوع رو داشتید؟واکسن زده بودید؟منم یکساله مبتلا هستم ووواقعا خستم کرده😔😔😔😔 شما ه ...

من تحت نظر ماما بود بهم رژیم غذایی و مکمل تجویز میکردن عالی بود فقط گرونه و بنظر من رابطه جنسی اگه متاهل هستید کمتر باشه زودتر درمان میشید اسم دکتر پیدا کنم می‌زارم 

خداخیرشون بده رژیمشون عالی بود