2777
2789

چطور رفتارایی تو زندگی مشترک خیلی خیلی مهمه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

راجب به همه چی بپرس بعدش حتما حتما حتما پیش مشاوره ازدواج برید.....چون ازتون تست شخصیت شناسی و..‌میگیرن خیلی خوبه 

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجب به همه چی بپرس بعدش حتما حتما حتما پیش مشاوره ازدواج برید.....چون ازتون تست شخصیت شناسی و..‌میگ ...

ممنون خیلی خوب گفتی

تناسب شما و ایشون از نظر ویژگی های روحی روانی و اینکه ایشون از شما برونگراتر باشن مهمه

تناسب سبک زندگی تون و عقایدتون مهمه

تناسب تون از نظر اقتصادی که یا مثل هم باشین یا ایشون یه کوچولو وضعیت مالی بهتری داشته باشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تناسب شما و ایشون از نظر ویژگی های روحی روانی و اینکه ایشون از شما برونگراتر باشن مهمهتناسب سبک زندگ ...

روحی نزدیکیم ولی من اینجا خیلی میگن خانواده مهم چطور اونو بفهمم

روحی نزدیکیم ولی من اینجا خیلی میگن خانواده مهم چطور اونو بفهمم

خانواده مهم هستن درسته ولی بیشتر طرف تون مهمه تا خانوادش.اکثر کسایی که اینجا از خانواده همسرشون شاکی هستن با همسرشون هم مشکل دارن

ببینین واقعیت هیچ پسری ۱۰۰ درصد همه چیش ایده آل نیست، اگه خانوادش مشکل خاصی که خیلی تو چشم تون بیاد تا حالا نداشتن روشون حساس نشین.

با خواستگارتون حتما مشاوره پیش از ازدواج برین و با ایشون طی کنین توی جریان زندگی مشترک شما دوست دارین برای حل مشکلات تون از مشاور کمک بگیرین و با هم مراجعه کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

[QUOTE=367139556]روحی نزدیکیم ولی من اینجا خیلی میگن خانواده مهم چطور اونو بفهمم[/QUOTE

مشاوره ازدواج خوب  ،

نه هر مشاوری حتما برو 

ادم برای خرید گوشی یک عالمه تحقیق میکنه حالا ازدواج که یک عمره 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

دنبال الگوی خوب برای بچه ات به عنوان پدر 

ادم هرکسی رو پدر بچه اش نمی کنه 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .