2777
2789
عنوان

نسل جدید😐

252 بازدید | 27 پست

🗒 ارسالی 

دبیر ادبیاتی می گفت:

این روزها بد جوری از این نسل جدید درمانده شده ام!! سالها ی پیش وقتی به درس لیلی و مجنون می رسیدم و با حسی شاعرانه داستان این دو دلداده را تعریف میکردم قطره اشکی از چشم دانش آموزی جاری میشد... یا به مرگ سهراب که میرسیدم همیشه اندوه وصف نشدنی را در چهره ی دانش آموزانم میدیدم .

همیشه قبل از عید اگر برای فراش مدرسه از بچه ها عیدی طلب میکردم خیلی ها داوطلب بودند و خودشان پیش قدم.... و امسال وقتی عیدی برای پیرمرد خدمتگزار خواستم تازه بعد از یک سخنرانی جگر سوز و جگر دوز هیچ کس حتی دستی بلند نکرد... وقتی به مرگ سهراب رسیدم یکی از آخر کلاس فریاد زد چه احمقانه چرا رستم خودش را به سهراب معرفی نکرد که این اتفاق نیفتد و نه تنها بچه ها ناراحت نشدند که رستم بیچاره و سهراب به نادانی و حماقت هم نسبت داده شدند..... وقتی شعر لیلی و مجنون را با اشتیاق در کلاس خواندم و از جنون مجنون از فراق لیلی گفتم

یکی پرسید لیلی خیلی قشنگ بود؟

گفتم از دیده ی مجنون بله ولی دختری سیاه چهره بود و زیبایی نداشت.

این بار نه یک نفر که کل کلاس روان شناسانه به این نتیجه رسیدند که قیس بنی عامر از اول دیوانه بوده عقل درست حسابی نداشته که عاشق یک دختر زشت شده،

تازه به خاطر او سر به بیابان هم گذاشته..... خلاصه گیج و مات از کلاس درس بیرون آمدم و ماندم که باید به این نسل جدید چه درسی داد که به تمسخر نگیرند و بدون فکر قضاوت نکنند.... ماندم که این نسل کجا می خواهند صبوری و از خود گذشتگی را بیاموزند....

نسلی که از جان گذشتن در راه عشق برایشان نامفهوم، کمک به همنوع برایشان بی اهمیت، مرگ پسر به دست پدر از نوع حماقت است....

امروز به این نتیجه رسیدم که باید بعضی پدر مادر های جوان را  که بچه های کوچک دارند و چندان اهل رعایت و انتقال آموزه های انسانی و دینی به فرزندانشان نیستند، از همین الان جایی در خانه سالمندان برای خودشان رزرو کنند.

این نسل تنها آباد کننده خانه سالمندان خواهند بود...

🔺 برای انهدام یک تمدن سه چیز را باید منهدم کرد:

اول خانواده

دوم نظام آموزشی

و سوم الگوها

🔺برای اولی منزلت زن را باید شکست.

برای دومی منزلت معلم.

و برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها...

دبیر بازنشسته کیان صارمی!

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا واقن چرا رستم خودشو معرفی نکرد😆

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
جواب ۲۳ رو گرفتی؟

نخیر عزیزم.دمبال یه عالم خانم میگردم حضوری برم پیشش که بخوام باهاش وارد بحث بشم راحت باشم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
نخیر عزیزم.دمبال یه عالم خانم میگردم حضوری برم پیشش که بخوام باهاش وارد بحث بشم راحت باشم

البنه تو اینجا وارد جزئیات نشیم ک اخطار ندن..

ولی مطمئن باش جواب داره..هیچ چیزی بی ج منطقی نیست..

خود بخود تعطیل شد یا کردی؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

من از یکی همون دیشب پرسیدم هنوز pmرو ندیده..‌اگر ج داد برات میفرستم‌‌..ایشون خیلی باسواده..

البنه تو اینجا وارد جزئیات نشیم ک اخطار ندن.. ولی مطمئن باش جواب داره..هیچ چیزی بی ج منطقی نیست.. ...

خودبه خود.مطمعنم اون چیزی نیست که مابرداشت میکنیم وعقل من به درکش نمیرسه وشایدپیش کسایی که رفتم علم کافی نداشتن که منوقانع کنن.اما بلاخره من کشفش میکنم خیلی دارم تلاش میکنم

من از یکی همون دیشب پرسیدم هنوز pmرو ندیده..‌اگر ج داد برات میفرستم‌‌..ایشون خیلی باسواده..

حتمن خبرم کن.یادت نره.الان برات درخواست میفرسم.

خودبه خود.مطمعنم اون چیزی نیست که مابرداشت میکنیم وعقل من به درکش نمیرسه وشایدپیش کسایی که رفتم علم ...

اره شک خیلی بده مطمئن باش به نتیجه میرسی...

ولی برداشت شخصی من اینه ک شاید درست ترجمه نشده ..چون یک ترجمه دیگه اش ک تو نت گشتم مثل اونی ک شما فرستادی نبودش

حتمن خبرم کن.یادت نره.الان برات درخواست میفرسم.

نه یادمه خیالت راحت...انشالله جواب داد میفرستم براتون

اره شک خیلی بده مطمئن باش به نتیجه میرسی... ولی برداشت شخصی من اینه ک شاید درست ترجمه نشده ..چون یک ...

نمیدونم واقن .تمام ذهن من درگیرش شده و حالم از این حالم داره بهم میخوره.عزیزم اینجا نمیشه وارد جزئیات شد وگرنه اخطار میگیریم.اگر جواب رو پیدا کردی خصوصی میچتیم.درخواست فرستادم قبول کن

نمیدونم واقن .تمام ذهن من درگیرش شده و حالم از این حالم داره بهم میخوره.عزیزم اینجا نمیشه وارد جزئیا ...

اوکی 

قبول کردم..

شمام نزار شیطون ذهنتو ببره به نا کجا آباد..

موفق باشی خانمی☺