...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودت خودتو دوست نداشته باشی انتظار نداشته باش دیگران هم دوست داشته باشن
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
مهم خودتی برو بگرد برا خودت لباس بخر سعی کن اولویت اول خودت باشی حتما ک نباید یکی از ما تعریف کنه فک کن مجردی اصلا نبینش اینبار تو بشو مثه خودش بیتفاوت باش نسبت بهش
مردا بعضیاشون مغرورن و تو ظاهر نشون نمیدن یا اصن مغرور نیستن ولی فک میکنن به این چیزا واکنش نشون دادن احمقانس اما تو دلشون خوشحال میشن و تعریف میکنن شاید تو ظاهر بروز ندن ولی تو دلشون احساس خوشحالی میکنن