2777
2789

شوهرم اصلا منو نمیبینه، آرایش کنم نکنم براش مهم نیست هیچ وقت از زیبایی م تعریف نمیکنه تحسین نمیکنه😕😕منم دیگه دل و دماغ ندارم به خودم برسم.نه آرایشی نه چیزی ...قبلا خیلی خوشگل بودم الان احساس میکنم داغون داغونم...مامانم همش میگه رنگ مرده گرفتی چرا به خودت نمیرسی نمیدونه دردم چیه.... دلم داره میترکه از غصه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

مگه برای شوهر آدم به خودش میرسه فقط؟؟

خودت آدم نیستی؟

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظرم اینه دل و دماغ ندارم افسردگی گرفتم

داشته باش لطفا

خودت خودتو دوست نداشته باشی انتظار نداشته باش دیگران هم دوست داشته باشن

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

مردا بعضیاشون مغرورن و تو ظاهر نشون نمیدن یا اصن مغرور نیستن ولی فک میکنن به این چیزا واکنش نشون دادن احمقانس اما تو دلشون خوشحال میشن و تعریف میکنن شاید تو ظاهر بروز ندن ولی تو دلشون احساس خوشحالی میکنن

وا چ ربطی داره بخاطر دل خودت درضمن اونم میبینه کور ک نیست ولی ب رو نمیاره

میدونی هرچقدر هم همه بهت بگن زیبا و ...تا وقتی اونی که دوسش داری نگه بهت فایده نداره 😕

خودت من چه شوهرم باش نباشه كخهمیشه مرتبم و میکاپ دارم😑

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

داشته باش لطفاخودت خودتو دوست نداشته باشی انتظار نداشته باش دیگران هم دوست داشته باشن

چند سال اول ازدواجم اینطوری بودم ...به خودم میگفتم گور باباش ...ولی دیگه کم آوردم نمیتونم 😔😔