میگن سمیه دوستان واسه بچه میخوام کاش دونه سبزیجات با گلدون بزرگ بگیرم بکارم باهاشهیچی نمیدونم ازین چ ...
سنسوریا بگیر پایه کوتاه هم داره یا پدیلانتوس برگ انجیری بنجامین
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
میتونی یوسف زلیخا بگیری یا شمعدونی اونا بوشون عالیه یا خود گل رز رو بخر تو خونه هم گل میده بو هم داره
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
یعنی گلدون بگیرم با گل رز بدون ریشه بزارم توش بگم آب بده؟ دو روزم فکر کنم بمونهمیدونی بخوام ریحون یا ...
نه گل بگیر با گلدون ولی به جای آب دادن باآبپاش رو خاکش اسپری کنین ایجوری گل هم خراب نمیشه آب زیادی هم نمیدی
البته تو گلدون میفروشن خودت هم میتونی جاش رو عوض کنی تا یکم گلدونش بزرگ تر باشه من پسر کوچیکم ۴ ساله هست وهمه جوره گلی تو خونه دارم البته به گل ها دست نمیزنه فقط آب میده
احیانا یزد نیستی؟ دنبال خیاط هستم متاسفانه من وقت و علاقه ندارم امیدوارم کارت خوب بگیره عزیزم
ن عزیزم تهرانم
مرسی
آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج اینستام👇@nargesi.mosavi