2777
2789

دراز کشیده بودم میخواستم بخوابم  شوهرم اومد کنارم ی برنامه دوست یابی بهم نشون داد که دخترا اومدن پی ویش پیشنهاد میدن

خندیدم گفتم کله پوک اینا رباتن پشت ربات هاهم ی پسر نشسته میخواد پول تیغ بزنه ازت

گفت اره راست میگی نمیشه جواب داد میگه ۵۰۰ تومن پول بده 

بعد چن تا خاله اینا نشون داد گفت بنظرت اینا واقعی نیستن شماره گذاشته

یه لگد زدم بهش گفتم برو گمشو از رو تخت من   مرتیکه نجس

پاشد رفت گفت این فقط یه برنامه ست من خیلی وقته گذاشتم کنار همه چی رو 

گفتم پس هدفت از نصب برنامه چی بود 

گفت نمیدونستم اینجوریه فکر کردم یه برنامه مث روبیکا هست 

گفتم هر غلطی میکنی بکن اصلا برام مهم نیستی من اصلا چکت نمیکنم ن گوشی ن خودت رو  فقط نیا بهم نشون نده 

کلی قسم الکی خورد منم گفتم تو شنا دوست داری اب نمی بینی  ولم کن خوابم میاد و خوابیدم  کلی حرف زد ک اصلا گوش ندادم و یادم نیس

الان ریکشنم چی باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی چقدر بی غیرته ...خیلی عکس العملت خوب بوده تازه یکم تندتر باید میرفتی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

ببین تو یا میخای طلاق بگیری یا نه بشینی زندگی کنی . 

اگر طلاق میگیری که من پیشنهاد نمیدم  زودتر .

اگر نه پس اینطوری برخورد نکن .

وقتی ادم خیانتکار میفهمه توو متوجه خیانت هاش هستی ولی نشستی سرجات و هیچیم نمیکنی خب ادامه میده تازه این طور که تو گفتی یعنی بهش انرژی منفی دادی که نمیتونه بزاره کنار مخصوصا مردها اصلا نباید این طور رفتاری با بی احترامی داشته باشی

تو باید با محبت بیشتری رفتار کنی بیشتر ناز کن براش سعی کن اگر دل مرده شدی ازش یه کاغذ بیاری دو تا سه تا از رفتارهاش نکات مثبتش بنویسی و هرروز بیشترش کنی مثلا اگر امروز حتی یه جوک هم گفت بنویسی همسرم جوک های خنده داری میگه .....

یه راهی بوده که رفته و برگشته خودش داره میگه برگشته یا حدقل دوست داره برگرده تو پشیمونش میکنی ؟؟؟؟نه اصلا اینکارا و رفتارها نکن تو محبت عشقت بیشتر کن ما ادما همه دریا هستیم ولی خودمون کف سطح دریا میبینیم تو دل مرده نشدی فقط کم محبت دیدی توقع محبت داشتی نبوده ...اما تو خود عشقی خود دریایی نیاز به محبت اون نداری ...با وجود دو فرزند مطمئنم خودت جمع میکنی و زندگیتم جمع میشه فقط رفتارت رو کم کم باهاش احترام امیزتر و محبت بیشتر یادت نره مثل پادشاه باهاش رفتار کن وتوقع نداشته باش بعد یمدت خودش درست میشه 

اونی که امضام میخونی دعا کن اخر عاقبت خودم و خونوادم به خیر باشه خیلی ممنون 

درباره ری اکشن هم خواسته جلب توجه کنه چون فهمیده نقطه ضعف تو اینه ..گرچه ته دلش انگار از خیانت های خودش میخواد برگرده ولی نمیتونه تو خونشه دیگه عادت شده شخصیتش شده اما تو شرمندش کن عذاب وجدان بهش بده سعی کن بهش نشون بدی چقدر زندگیتون خوب و شاده تا نره سمت بیرون خونه .  خیانت هاش اصلابروش نیار تو بهرحال میمونی پس خودتو قوی نشون بده. اون میدونه که میفهمی بروی خودت نمیاری قشنگ متوجه میشه ولی شرمندگی ش خودش میکشه بزودی

فیلم بازی کن 

اولش براخودت دوم برای اون 

پردا مثل بچه ن زودگول میخورن 

اونی که امضام میخونی دعا کن اخر عاقبت خودم و خونوادم به خیر باشه خیلی ممنون