2777
2789
عنوان

سی سالگی سن زیادیه واسه مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 112 پست
دیدم گلم .102 کیلو.البته بارداری به وزن نیست.دختر عموم با 120 کیلو وزن باردار شد.الان بچش دو سالشه

جدی فشار خون یا قند حاملگی یاوچیزای دیگه نداشت 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل میگفتم چاقم همه میگفتن تو پری.الان فقط سکوت میکنن و به افق خیره میشن.البته با اینکه موهام سفید ...

نازی عزیزم.مهم اینه که انقدر ماهی و خوبی گلم 

منم قصد دارم ۳۰سالگیم بچه دار شم.ولی تا اونموقع شوهرمم ۳۹ساله میشه.فک میکنم ک اختلتف سنش با بچمون زی ...

عزیزم انشالا هر چه زودتر شرایطت اوکی بشه گلم 

بلههههههه.دختر باید دوتا تیکه گوشت به استخونش باشه

من خودم همش به شوهرم میگم زن باید تپل باشه سفیدو کمی چااااق .البته دیگه از کمی گذشتم 😁😁

من خودم همش به شوهرم میگم زن باید تپل باشه سفیدو کمی چااااق .البته دیگه از کمی گذشتم 😁😁

خخخخخخ.منم جوکشو گذاشتم اینستام.که کاش مد به زمان قذیم برگرده که زن باید خوشگل باشه.سفید و کمی چاق.والا کمرمون شکست از بس رژیم گرفتیم.خخخخخخ.شوهرم میگه مواظب باش بیشتر نشه.لب مرزی.خودم دلم لاغری میخواد

Do not give up  
خخخخخخ.منم جوکشو گذاشتم اینستام.که کاش مد به زمان قذیم برگرده که زن باید خوشگل باشه.سفید و کمی چاق.و ...

کاش لاغر کردنم به اندازه ی چاق شدن راحت بود.کلا از هنه نظر سبکی راحتی فرزی .ارزومه یه روز ۶۰ کیلو باشم بخدا به ۷۰ هم راضی ام فقط صد نباشم