2777
2789

یدونه از این عددهای بزرگ سال تولد

یه قاب عکس از دخترت

اگر گل ریز مصنوعی داری روش بزار وتزیین کن

کلا برو مغازه لوازمای تولد همه چی داره 

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بچه کوچیک نداریم نمیخورن همه بزرگن

اتفاقا برا ماها بزرگترا بيشتر ميخورن

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚

سلام، از این جعبه هایی که تم کودکانه دارن برای پفیلا ، چیپس یا پفک بگیر، میوه ها رو توی سیخ چوبی مدل بده،یا سالاد میوه درست کن، فینگر فودای بامزه درست کن، یه رومیزیم رنگ گلای کیکش بنداز،تو نت سرچ کنی کلی ایده میگیری

هر چیز که در جستن آنی آنی!

جا پفیلا بوشار بگیر.ذرت بدون پوست.کلا ی تمی بگیر ک رو دیوار یا پرده پشت میز یل لبه میز ریسه هم بزنی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

شلوغ کن میز و دیگه .حتی اگر خورده نشه. .تو عکس قشنگ میشه. .ظرف های خوشگل بذار .توش شکلات های مختلف .اسمارتیز  رنگی. .شیرینی. یه سری ظرف مد شده برای تولد ..اگر نداری میتونی کرایه کنی .جاهایی که وسایل و تم تولد میفروشن کرایه میدن. .تزیین هم خیلی مختصر ..یه ریسه و بادکنک هلیم. .اسم کوچولو تو هم میتونی بخری ..ازین چوبی ها هست. .بچین رو میز ..استند سال تولد هم آومده. .باید بری جاهایی که تم تولد میفروشن  بگردی. .دستت میاد 

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست

توي ظرفاي پايه دار ژله هاي رنگي بزار ميوه بزار پفيلا كم بزار اگه به قول خودت مهمونات بچه نيستن براي قشنگيش بزار چيپس تو ظرفا بريز  شكلات تو ظرفا بريز با شمعاي خوشگل دور ميز و تزئين كن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

به نظرم اگه همه بزرگ هستن چیزکیک درست کن رو میز بزار ... ازاین سیخ چوبیاهم بگیر میوه اسلایس کن بزار دیگه ژله تو لیوان به تعداد نفرات 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم