2777
2789

من چادری نیستم خیلیم باز لباس نمیپوشم در حد معمولی و حد وسطم 

اعتقاداتم کاملا حد وسطه نماز و روزه و اینارو نمیگیرم ولی مثلا اعتقاد دارم بهشون و خیلی به امام حسین و محرم علاقه دارم ولی وقتی به پارتنرم درموردشون یه چیزی میگم مسخرم می‌کنه و میخنده

چی باید بهش بگم یا اصلا چیکار باید بکنم درمورد این رفتارش چون خیلی بدم میاد از این حرکت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این موقعیت میگم ک هیچکی حق مسخره کردن عقاید دیگری رو نداره. منو تو شاید طرز تفکرمون فرق داره ولی ی چیزی بینمون هست ب اسم احترام . همونجور ک من دنبال عوض کردن طرز تفکر تو نیستم و بهش احترام میذارم همین انتظارو از تو هم دارم 

اما در کل خب این ی تفاوت بزرگ عقیدتیه بینتون اگا قصد ازدواج دارین...

اعتقاداتت رو براش بازگو نکن و همچنین ارتباطت رو باهاش کم یا قطع کن تا اذیت نشی

من همینجوری نمیرم یهویی درمورد اعتقاداتم صحبت کنم گاهی بحثش میاد وسط من یه نظر کوچیک میدم که همونم مسخره می‌کنه 

از بقیه لحاظ همه چیش عالیه همه چیزش خوب و فوق العادست این یه دونه اخلاقش بده چند بارم بهش گفتم

اختلاف اعتقادی دارید این خودش میتونه مشکل‌‌ساز بشه به کنار

خب از الان مشخصه پارتنر شما نمیتونه با اعتقادات شما کنار بیاد و احترام بذاره

اگه قصدتون از این رابطه ازدواجه به نظرم بیشتر به ادامه این رابطه فکر کن

ببین من خودم اصلا آدم مذهبی نیستم اینو میگم که فکر نکنی چون مذهبیم میگم بیشتر فکر کن

اتفاقا از دید غیرمذهبی هم این رابطه ممکنه به مشکل بخوره که الان هم خورده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اعتقادات و به تبع اون سبک زندگی من برام خیلی مهمه چون معنای زندگیمه اگه همسرم نتونه به این معنا معتقد باشه اصلا نمیتونم تحملش کنم مثل این میمونه که تو دوتا دنیای متفاوت زندگی کنید.

من تو این موقعیت میگم ک هیچکی حق مسخره کردن عقاید دیگری رو نداره. منو تو شاید طرز تفکرمون فرق داره و ...

قصدمون ازدواج که هست ولی واقعا اعتقادات من طوری نیست که بخواد چیزیو بهم بزنه من اصلا کاری بهش ندارم اون میگه من خدارو قبول ندارم من چیزی بهش نمیگم 

من همینجوری نمیرم یهویی درمورد اعتقاداتم صحبت کنم گاهی بحثش میاد وسط من یه نظر کوچیک میدم که همونم م ...

خب بپیچون یا خیلی توضیح نده مختصر بگو 

و تا جای ممکن نزار بحث به اینجور جاها کشیده بشه 

و در آخر حرف دلت رو بزن با احترام، بگو من‌واقعا ناراحت میشم به عقیده احترام نمیزاری ، من اینطور راحتم 

اختلاف اعتقادی دارید این خودش میتونه مشکل‌‌ساز بشه به کنارخب از الان مشخصه پارتنر شما نمیتونه با اعت ...

منم مذهبی نیستم صرفا به خدا باور دارم و محرم و امام حسین رو دوست دارم اون همینارم قبول نداره میگه خدا وجود نداره ولی خب من حرفی بهش نمیزنم کاری به اعتقادش ندارم برعکس خودش