2777
2789
عنوان

دعا کنید زمین آروم بگیره

655 بازدید | 52 پست

الان تو هفته سومه که کرمان هر روز پشت سر هم پسلرزه میاد اکثرا هم بالس 3 و 4 ریشتر،، تازه سه تا هم شیش خورده ای ،، کلن زندگیمون تعطیل شده ، کلن تو استرس و اظطراب به سر میبریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه 

نكات ضروري رو رعايت كنيد 

لباس و إذوقه كنار در ورودي بزاريد خودتونم با لباس باشيد 

انشالله كه زمين آروم ميگيره 

به غير از دعا براي سلامتيتون كاري از دستمون بر نمياد

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

عزیز به این فکر کن میتونست همه این لرزه ها تو یه لرزه خلاصه بشه اونوقت الان اینجا نبودیم که تابک بزنیم پس خدا دوستمون داشته که داره اروم اروم انرژی زمین رو تخلیه میکنه و هوامون رو داره

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
عزیز به این فکر کن میتونست همه این لرزه ها تو یه لرزه خلاصه بشه اونوقت الان اینجا نبودیم که تابک بزن ...

دیگه به زلزله 6 ریشتری هم راضی هستیم همه نگرانه این هستن که بالای 7 بیاد که اونموقع فاجعه میشه

دیگه به زلزله 6 ریشتری هم راضی هستیم همه نگرانه این هستن که بالای 7 بیاد که اونموقع فاجعه میشه

ان شا الله که نمیاد شوهر من که خیلی ریلکس هست هیچ کدوم رو از جاشم تکون نخورد 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

گسل های زاگرس فعال شده اند و زلزله ها بشکل نعل اسب بر روی نقشه ایران در  حال چرخش هستند و امکان فعال نمودن دیگر گسل ها وجود دارد  کلا حال زمین مخصوصا در ایران خوش نیست بنا به آمار و سوابق زلزله در ایران و دوره ای ، عمل کردن آن این زلزله ها و پس لرزه ها ناشی از هارپ و یا... که شایعه شده اند نمی باشند 

احتمال دارد هر نقطه ای از ایران هرآینه بلرزد ،جنوب شرقی سیستان و بلوچستان ، کرمان شرق مشهد و بیرجند  و یا جنوب غربی اهواز و .، و غرب کشور کرمانشاه  و .. و یا مرکز ایران تهران قم و ...

احتمالا با توجه به آمار و سوابق قبلی دو زلزله با قدرت بیش از ۵.۸  تا ۷.۲ ↑ریشتر  را خواهیم داشت که باز آمار حوالی ساعات ۱۰ صبح تا ۱۱ ،  ۱ تا ۱:۳۰  بعداظهر/ ۲۱ تا ۲۲:۳۰ و ۲۴ تا  ۱:٣٠ بامداد را نشان میدهد 

به این نکات توجه فرمائید

نکاتی که بایستی دراین زمان ها رعایت کنیم:

1-هوشیار بودن حداقل یک نفر از اعضای خانواده

2-روشن نگه داشتن حداقل یک چراغ در منزل

3-قفل نکردن درب اتاقها -پنجره ودرب اصلی منزل 

4-برداشتن مقداری آب و مواد غذایی

5-پوشیدن لباس گرم و حتی الامکان  لباسهایی که بتوان در بیرون منزل پوشید و استفاده کنیم.

6-مشخص نمودن مسیر خروج و مسدود نکردن راهرو خروجی (جاکفشی)

7-برداشتن داروهای مورد استفاده

8-شارژکردن گوشی موبایل

9-نخوابیدن نزدیک پنجره

10-مشخص نمودن محلی امن برای جمع شدن اعضا خانواده بعد از حادثه

11- پر نمودن باک اتومبیل بطوری که در مجاورت دیوار و یا زیر سقف پارکینگ قرار نگرفته باشد 

12- زیورآلات و اشیا قیمتی را در کیفی کوچک و قابل حمل سریع در نزدیکیتان قرار دهید 

https://t.me/ajayebb/10341و

💢لطفا همه امشب ساعت ۱۰ شب هفت بار سوره  حمد رو بخوانید و دستاتونو  به زمین بزنید و خدارو قسم بدید به اسماء خودش که انشاءالله زمین ارام بگیره واز بلاهای ارضی دور باشیم.

🔆تا جایی که میتونید نشر دهید.دعا چون همگانی و در زمان معلومی باشد انشاءالله براورده میشود.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

(❇نــــــــــشردهید❇)

🔲 ورود : 

من یه پسر شیطونم