2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا به چشم میاد و قطعا مث چی پشیمون میشه از کارشبه نام خدا با دیدن ۳ تجربه طلاق در خانواده عرض کردم ...

اینا یعنی با عشق ازدواج کردن و تهش شد طلاق ؟ 

پس چرا اولش اون تضاد ها رو ندیدن ؟ 

تمام جداییها به خاطر بروز نقصها و تضادهایی هست که در دوران نامزدی و قبل از نامزدی به خاطر عشق و عاشقی از آنها چشم پوشی شده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اینا یعنی با عشق ازدواج کردن و تهش شد طلاق ؟ پس چرا اولش اون تضاد ها رو ندیدن ؟

چون کور شده بودن

بعدم ادما تا زیر یه سقف نرن خود واقعیشونو نشون نمیدن و فقط مشاوره که می فهمه کی به کی میخوره که البته اونا ب حرف مشاور گوش نکرون

این طرز فکر اشتباه نمیدونم چرا جا افتاده بین ماها که اگه عاشقی چشم ببند این تفاوتاس که باعث شیرینی زندگیه این فرق زن و مرد ک باعث میشه همه چی قشنگ بشه

ربطی به ازدواج سنتی و ازدواج مدرن که قبلش عاشق طرف میشی نداره باید طرز برخورد باهاشونو یاد بگیری

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
😂😂ب چشم میاد ولی غلطیه که کردی تا شکایتو شکوه میکنی میگن خودت کردیاااا

پس چی میشه این وسط فقط تویی که کوتاه میای یاایشونم به حرمت همون عشق تلاش می‌کنه کوتاه بیاد؟؟؟ 

یااقایون بعد ازدواج عشق و عاشقی یادشون میره؟

پس چی میشه این وسط فقط تویی که کوتاه میای یاایشونم به حرمت همون عشق تلاش می‌کنه کوتاه بیاد؟؟؟ یااقای ...

اون کوتاه نمیاااااد اصلا

عشقو عاشقیم یادش میره

هرچه دادم به اوحلالش باد
این طرز فکر اشتباه نمیدونم چرا جا افتاده بین ماها که اگه عاشقی چشم ببند این تفاوتاس که باعث شیرینی ز ...

می‌دونم اینارو درسته مسلما دونفر کنارهم باید قلق همو پیدا کنن 

خب پس چی میشه آیا همین عشق چاره سازه؟

ببین بعد ازدواج چشمات تازه عیب های طرف میبینه و گوش ها تا ه شروع به شنیدن می‌کنه واسه همینه میگن آدم عاشق کر و لاله ؛؛ ببین بنظرم باید از عشق تو اوج خدافظی کرد با عشقت زیر یه سقف نری بهتره عشق و عاشقی فقط تو قصه هاست عشق های این دورو زمونه کشکه فیکه وابستگی دو روز دیگ سرد میشه بهتره پس با عقل تصمیم بگیریم ن با قلب البته بستگی به طرف مقابل هم داره مثلا نگاه کنی ببینی معیار هات برای ازدواج داره ؟ ( خانواده باشخصیت .. شخصیت خود طرف .. مدرک تحصیلی .. شرایط و درآمد و مذهب.و....... فکر کن من ب خاطر عشق غید تموم معیار هامو زدم و الان مثل سگ پشیمونم زیر یه سقف ک میری عشق ب هیچ کارت نمیاد بد دهنی بی پولی دعوا مگه می‌زاره عشقی هم بمونه ؟؟؟؟ فقط می مونه شخصیت می مونه درآمد می مونه خانواده با فرهنگ و......