2777
2789

به یه دختره تو دانشگاه درس یاد دادم پولمو نمیده چجوری پولمو ازش بگیرم که شان و شخصیتمو تو دانشگاه حفظ کنم؟

پول صدهزار تومن بوده من نمیتونم بخاطر صدتومن بایارو تو دانشگاه دعوا کنم ولی از اونجایی که ابتدای کارمه صدتومنم واسه شخصی که درآمدی نداره خیلیه!

من میخام هرطور شده پولمو ازش پس بگیرم تا فکر نکنه احمقم دوس ندارم آدمای اطرافم فکر کنن من احمقم و از دوس ندارم آدم ساده ای باشم که همه ازم سوء استفاده کنن

لطفا راهکار بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش گفتی؟ پیامک بزن بگو هزینه آموزش میشه اینقدر شماره کارتتم بده

گفتم ولی هنوز هیچ خبری ازش نشده

میگه میزنم ولی انگار نمیخاد بزنه! حس میکنم میخاد منو بپیچونه و هرروز این پروسه ی گرفتن پول تکرار بشه!

ولی بیخود کرده من حقمو میخام

شماره کارتتو براش بفرست بعد بگو ببخشید اشتباه شدخواستم برای یکی دیگه از شاگردام بفرستم راستی شما وار ...

ن من میخام رک و پوست کنده بهش حرفمو بزنم!

این لحن حرف زدن اصلن مناسب نیس و انگار که من باهاش تارف دارم و میترسم که خواسته امو بگم!

گفتم ولی هنوز هیچ خبری ازش نشدهمیگه میزنم ولی انگار نمیخاد بزنه! حس میکنم میخاد منو بپیچونه و هرروز ...

دهنشو آسفالت کن هر روز تکرار کن ، من خودم در زندگی همین روش و دارم یعنی کچل میکنم طرفو میگه بیا بگیر بابا دست از سرمون بردار 😄

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
جوری رفتار میکنه که یعنی تو مفتی براش کار انجام دادی یا اینکه بهش گفتی پولت بده و اون نمیده ؟

ن هی علکی میگه میدم ولی نمیده یجوریم حرف میزنه تو حرف زدنش بهم دستور میده 

بزارین شات بدم