2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 133365 بازدید | 1002 پست
خدانکنه فداتشم ببخشید باعث ناراحتیتون شدم احتیاج به دردودل داشتم واقعا!

نه قشنگم این حرفا چیه؟

برای خودت و پسرت بهترین‌هارو آرزومندم❤

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم 

اشکم دراومد 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

پدر منم دوماهه فوت شده ی روز از خونه زد بیرون و بعدظهرش خبر مرگشو اوردن

خدارحمتش کنه خیلی سخته نبود عزیز ادم!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

سلام عزیزم حالم مثل همیشه خوب نیستم میگذره فقط!

اینکه همش تو خونه ای بدترت میکنه.سرتو گرم کن.آهنگ غمگین ب هیچچچوجه گوش نکن.جایی ک حالتو بد میکنه نرو.من ک کاملا میفهممت.ولی نمیشه به دنیا بگی وایسا.سختیه ماجرا همینجاست

سلام عزیزم.میتونی در مورد روده هات برام توضیح بدی.منم مدتیه مشکل دارم و درد.علائمت چیه

آره عزیزم من از اول مهر اینم بگم قبلش ضربه روحی بدی خوردم از ناراحتی شکمم اولش باد کرد بعد کم کم علاعمت دار شد درد داشت روده هام سنگین شد شکمم قشنگ کار نمی‌کرد معذرت می‌خوام قطر مدفوعم اندازه مداد شده بود بعد کلی دکتر و آزمایش آندوسکوپی و کلونوسکوپی گفت التهاب روده و زخمای سطحی که روزی کلی قرص میخورم 

او نههههههههخدیاا حالم خراب شد:)

منم 🥺🥺😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
این چه حرفیه من خودم اومدم تو تاپیکمتاسفم فقط ایشالا خدا بهت صبر بده...چون منم یه نفرو ک خیلی دوس دا ...

فداتشم روحشون قرین رحمت الهی

همسرم۲۳سالش بود خودم۲۴هستم قشنگم!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن