سلام خانوما،من این ماه آمپول منوتروپین ،سینال و کلومیفن مصرف کردم،پانزده روز از موعدم گذشت بعدش پریود شدم،تخمدونامم خیلی درد میکرد،به نظرتون این تاخیر به خاطر این بوده که فولیکولم بزرگ شده و کیست شدن یا اصلا بزرگ نشدن؟
خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دارم دارو استفاده میکنم حتما برای اینکه بدونی فولی داری یا ن اول روز سوم پریود میری سونو واژینال ک ببینی آیا کیست داری یا نه بعد روز 6 باید بری این مرحله فقط برای فولیکوله ک میبینه فولی داری یا ن اگ داری ک آمپول آزادسازی میده اگ نداری آمپول میده برای بزرگ شده فولی
عزیزم امروز روز سه پری رفتم دکتر،سونو نگرفت.ولی بازهم ده تا کلومیفن،سه تا منوتروپین و پنج تا سینال ن ...
آها هر دکتری روش خودشو داره دیگ ان شاء الله این سری میای میگی ک حامله ای گلم راسی 22 دی ماه ولادت حضرت علی اکبره میتونی شیر نذر کنی حاجت گرفتی پخشش کنی میگن برای مادر شدن خیلی خوبه حاجت میده منم دعا کن ک دوهفته دیگ باید آزمایش بدیم ببینم حامله هستم یان