2777
2789
عنوان

قرص دوفامود 10 خیلی نگرانم

49 بازدید | 7 پست

خواهرم ۱۴ سالشه دکتر براش تنبلی تخمدان تشخیص داده و قرص دوفامود ۱۰ تجویز کرد.

یه چند روزی میشه که هر روز میخوره.

ولی من احساس میکنم از همیشه بیشتر عصبیه تا حدی که رفتارش و شدت تغییر خلق و خوش برام عادی نیست من همه رفتاراشو حفظم تا حالا ندیدم انقدر تغییرات خلق و قو داشته باشه و یهو بی دلیل عصبی بشه.

ممکنه از عوارض قرصا باشه؟

لطفااا بگید دارم از نگرانی میمیرم 

اره برا قرص هاس باهاش بحث نکنید اون حالش دست خودش نیس آرومش کنید سرگرمی کنید 

در ضمن پیاده روی و سبک زندگی و تحرک بهترین درمانه بگو رقص تند یاد بگیره برقصه خیلی مفیده

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا قرص هاس باهاش بحث نکنید اون حالش دست خودش نیس آرومش کنید سرگرمی کنید در ضمن پیاده روی و سبک ...

خیلی ناراحتم، میترسم حالش بخاطر قرصا گرفته بشه و باعث بشه زیاد حال خوب و شادی نداشته باشه، آخه خیلی دختر شادیه.

این قرصا رو دکتر قطع می‌کنه یا باید همیشه مصرف کنه؟

خیلی ناراحتم، میترسم حالش بخاطر قرصا گرفته بشه و باعث بشه زیاد حال خوب و شادی نداشته باشه، آخه خیلی ...

دکتر قطع که نمیکنه اصولا چون درمانه 

اضافه وزن داره؟.

اول کاهش وزن 

دوم پیاز درمانی واقعا عالیه 

سوم دوری از استرس 

چهارم تنظیم خواب 

پنجم غذاهای هورمونی و شکر و قند رو به صفر برسونه 

ششم ورزش یا رقصی که باعث بشه شکم تکون بخوره

هفتم پیاده روی روزانه منظم

کنترل مصرف قند چون این رو انسولین تاثیر داره 

یوگا ام عالیه 

داروهای رو هم قطع نکنین فعلا

گرمیجات زیاد بخوره 

نذاره رحمش سرد بشه 

بامیه /عسل و سیاهدونه/کلم بروکلی /سبزیجات برگ سبز /و....

براش مفیده 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

دکتر قطع که نمیکنه اصولا چون درمانه اضافه وزن داره؟.اول کاهش وزن دوم پیاز درمانی واقعا عالیه سوم دو ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون❤️

اضافه وزن که نداره، بهتره برای ورزش باشگاه ثبت نامش کنم؟ غذای های هورمونی چیا هستن؟

خیلی ممنونم از توضیحاتتون❤️اضافه وزن که نداره، بهتره برای ورزش باشگاه ثبت نامش کنم؟ غذای های هورمونی ...

اره ورزش خیلی کمک میکنه 

غذا هورمونی مثل مرغ . کتف و بال. جیگر مرغ. یا..... پفک و چیپس و اینا ممنونم شیرینی جات ام ممنوع .