2777
2789

دوساله درگیر شم با دارو کنترل شده بود اما دوهفته پیش هم پریود شدم هم کرونا گرفتم نمیدونم بخاطر این دوتا بود یا چیز دیگه ک بهم حمله های وحشتناک و متفاوت از حمله های قبل شد 

درد شدید قفسه سینه درد شدید و تیر کشیدن دست چپ پرش عضلات شدید لرز شدید درد پشت شونه گزگز لبا درد گلو و فک یعنی مطمئن بودم دارم سکته میکنم رفتم پیش پزشک دوبار نوار قلب گرفت و مشکلی نبود روز بعدش پیش متخصص قلب رفتم و بعد از اکو گفتن مشکلی نداره و سالمه و بهتره بازم به دکتر روانپزشکم مراجعه کنم وقتی دوباره رفتم دوز داروهامو زیاد کرد الان روز چهارم هست ک دارم مصرف میکنم هنوزم حمله میشه بهم دیروز بعد از ظهر سوزش معده گرفتم و بعدش حمله های پشت هم 

پنیک خواهش میکنم ولم کن 

حالا از دیروز غروب ک میشه ناخن دستام و ناخن پاهام یه حالت کبودی میگیره تنفسم مشکل نداره ولی سینم میسوزه یوقتایی نمیدونم مشکل از معده هست یا بازم برم پیش دکتر قلب یا اینکه بخاطر داروها این دردا رو دارم 

پنیک خواهش میکنم ولم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کبودی خفیف ناخن هام میتونه از سرما باشه ؟

نه از فشار روانی هست که بهت وارد میشه یک آن خون رسانی بدن بخاطر پنیک دچار مشکل میشه 

و طبق تجربه معده درد ارتباط مستقیم با پنیک داره

خوبیه پنیک اینه که قبل از این ک شدت بگیره علایم ابتدایی داره و قشنگ میفهمی داره شروع میشه پس باید نترسی و حواست رو پرت کنی