2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونی کارت خوب نیست و خراب میکنی نزن اره گناهه اگه بلد نیستی در غیر این صورت ن چرا گناه داسته ب ...

نه اتفاقا 

یه نفر بهم گفت این کارا کلا کارهای آرایشی گناهه 

نه اتفاقا یه نفر بهم گفت این کارا کلا کارهای آرایشی گناهه

برات مهمه جالا؟الان همه دنیا دارن اینکارو میکنن اگه بخای طبق این حور چیزا آدم بره جلو خب کاری نباید انجام داد ن باید ارایش کنی ن هیچید.نمیدونم والا هر کی صلاح خودس بهتر میدونه ولی فک نمیکنم گناه باشه دیگه تو این دوره زمونه سر تا پا تتو هست .بعدشم با رضایت خودشونه اگه قراره گناه باشه اونا گناه کردن 

برات مهمه جالا؟الان همه دنیا دارن اینکارو میکنن اگه بخای طبق این حور چیزا آدم بره جلو خب کاری نباید ...

من اینجوری فکر نمیکنم گاهی تعجب میکنم که این حرفا رو میشنوم فقط واقعا انرژی منفیه برام..  سعی میکنم نادیده بگیرم این حرفارو

من اینجوری فکر نمیکنم گاهی تعجب میکنم که این حرفا رو میشنوم فقط واقعا انرژی منفیه برام.. سعی میکنم ...

اره بابا بیخیالش .اینجوری باشه پس همه کناهکارن .الان همه خانما تو این کارا هستن