2777
2789
عنوان

دلم آشوبه دوس ندارم برم خونه جدید

122 بازدید | 12 پست

ما یه خونه گرفتیم که چند روز پیش یکی که اومده بود کمدارو نصب کنه افتاد تو خونه جدید ما مرد سکته کرد در واقع قرار بود هفته دیگه اسباب کشی کنیم اصلا دلم نمی خواد برم اونجا یه جوری شدم چرا باید تو خونه جدید ما همچین اتفاقی می افتاد 😔😔

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه ربطی داره چند سال توی خونه جدید منم دست اوستا شکست

هشت ساله این خونم هستم بهترین روزای عمرم بوده

اینجور اتفاقای بخاطر اینه که چشم زخم دارین ایه الکرسی بزار خونت صدقه بده

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

وا چه ربطی داره چند سال توی خونه جدید منم دست اوستا شکستهشت ساله این خونم هستم بهترین روزای عمرم بود ...

آخه دست شکستن با مردن فرق داره 

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

اینارو خودت به خودت تلقین میکنی عزیزم

بلاخره هر آدمی یه جایی عمرش به پایان میرسه اگه قرار بر این باشه ما نمیتونیم هیچ جایی از دنیا زندگی کنیم چون قبلا تو اون نقطه یکی از دنیا رفته

پس این حسای بد رو از خودت دور کن یه مدت هم بگذره بری اون خونه همه چی به مرور عادی میشه

یه قربونی کنید بین فقرا تقسیم کنید و با توکل بخدا با دل خوش برید خونه تون و خیرش رو ببینید.انشاالله که همیشه شادی باشه توی خونه جدید.

اون بنده خدا سرکارش بوده و رحمت خدا رفته حالا سر کارش ممکنه خونه ویا مغازه هر کسی دیگه ای بود. ربطی نداره که شما از خونه تون دلچرکین بشید.

تو خونه هایی که هستیم که قبلن معلوم نیست خونه کی یا کیا بوده معلوم هم نیس چه اتفاقاتی بد و خوبی افتاده چون نپرسیدیم و نفهمیدیم شما هم چند روزی صبر کن الان اوج فکر و دغدغه شماست برای جابجایی اون اتفاقاتم مضاعف شده بعد اون با حس خوب نقل مکان کنین قبلش یه خیرات بدین