2777
2789
عنوان

دیدم نسبت به خانواده شوهر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست
خب درستشم همینه اگه میخای اعصابت راحت باشه توقع نداشته باش فقط از همسرت توقع داشته باش

اخه میدونی چیه که هر چی توقع داشته باشی دو برابرشو باید جواب بدی پس همون بهتر که آدم دستشو بگیره به زانوی خودش واز هیچکس توقع نداشته باشه

اگه منظورت از کم کاری مسائل مادیه که بیخیال باش بابا توقع از هیچکس نداشته باش

راستي رفتي انومالي ني ني پسر؟

يادم شما بودي دختر مي خواستي ان تي بهت احتمال پسر داده بود اره؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی اومدن خونمون خواستگاری هیچی نمیاوردن . کلا یه دختر ۱۲ ساله دارن و پدر شوهرم بازنشسته است و یه شهر دیگه زندگی میکنن

در کل بخاطر راه دوری  خانواده من راضی نبودن

چه گریه ها نکردم تا خانوادم راضی شدن به این وصلت. بعد اینا حتی تا روز عقد هیچی نه میاوردن نه گفتن نشونی چیزی بیاریم. خیلی هم علاقه به من نشون میدادن. دیگه پدرم رک بهشون گفت برید نشون بخرید. 

از وقتی اومدن خونمون خواستگاری هیچی نمیاوردن . کلا یه دختر ۱۲ ساله دارن و پدر شوهرم بازنشسته است و ی ...

مادر شوهر منم شب چله اي فقط اورد اونم افتضاح 😂😂يعني بگم خنده اتون ميگيره يا حتي عيدي واسه من نياورد😐

ولي اصلا برام مهم نبود البته براي خانواده ام هم اهميت نداشت. 

اونها به من بي احترامي نكردن خودشون را نشون دادن

البته در كل خوب مادرشوهر من اخلاق بدش خسيسيش😁

خوب هركي يه اخلاق بد داره ديگه

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

ول کن عزیزم.بخدا دنبال حرفو حدیث بری اونم دنبالت راه میوفته.همیشه یه چیزی واسه حرص خوردن هست.قرارم نیست تموم بشه.بهش فکر نکن

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

شوهرم کلی چک از طلبکاراش داشت پدرم گفت چک هاتو بده من من بهت پول میدم با همونا خرید عروسی کردیم خونه رهن کردیم  جهاز کامل بردم پدرش فقط هدیه شب عروسی داد دیگه نه طلایی چیزی در عوض ۲۰ روز خونه ما بودن

رفتیم نشون خریدیم بعد عقد کردیم دیگه هیچی برا من نخریدن انگار نه انگار تازه عروسم. شوهرم هم کارش جو ...

به خداوندی خدا به همین وقت و ساعت واسه منم نخریدن خرید عقد . اصلا من نمیدونستم چیزی به اسم خرید عقد وجود داره 😂 فقط یه حلقه وسلام

واسه عروسی هم مادرشوهرم دست تو جیبش نکرد هر کاری کرد خود شوهرم کرد بدون کمک