2777
2789
عنوان

دیدم نسبت به خانواده شوهر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست
به خداوندی خدا به همین وقت و ساعت واسه منم نخریدن خرید عقد . اصلا من نمیدونستم چیزی به اسم خرید عقد ...

جدی میکی😯

حالا خوبه همین یه بچه رو دارن😒

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر منم شب چله اي فقط اورد اونم افتضاح 😂😂يعني بگم خنده اتون ميگيره يا حتي عيدي واسه من نياور ...

عین شب چله من 

بزات بگم میترکی از خنده 

یه سبد اجیل درهم یه سبد میوه بدون تزئین یه هندونه درسته اونم بدون تزیین😂

شوهرمم برام پالتو و بوت و کیف خرید خودمون باهن رفتیم خریدیم

اینقد جلو خانودم خجالت کشیدم از کاراشون

بعد شوهرم همش میگه اونا اینقد تورو دوست دارن تو اشتباه میکنی تو بدبینی

حالا چندروز پیش خونشون بودیم بحث قسط و وام بود یهو پدرشوهرم گفت محمد واسه خرید نشونتون یه وامی گرفت انداخت گردن من به روی خودش هم نمیاره اصلا خشکم زد که اونم اینا نخریدن

عین شب چله من  بزات بگم میترکی از خنده  یه سبد اجیل درهم یه سبد میوه بدون تزئین یه هندون ...

اخ انگار داري شب چله اي منو ميگي😂😂

ما هنوز عقد نكرده بوديم پنج روز قبل از عقدمون بود

با شوهرمم هيچي نرفتم بخرم

البته چون سنتي بود ازدواجمون با اينكه دوماه نامزد بوديم ولي روم نميشدبهش بكم رسم ما چطوري واسه همين بي خيال شدم😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
اینقد جلو خانودم خجالت کشیدم از کاراشون بعد شوهرم همش میگه اونا اینقد تورو دوست دارن تو اشتباه میکن ...

منم همه چيو خود شوهرم خريد تازه سرويس طلا را هم شوهرم خريد بعد مادرش كادو سر عقد داد😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

بحث نکن شوهر من عاشق من و زندگیمون بود انقد بخاطر این و اون بحثمون شد ک الان بهم میگه یه تار موی خانوادمو ب صدتا مثه تو نمیدم و حتی راحت میگه پول مهریه تو ندارم وگرنه میتونی بری اونم خانواده ای ک همه چیزشو ازش گرفتن و حتی تو عروسی هم نیومدن 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بخدا اصلا وضع مالیمون خوب نیست نمیگه چیکار میکنین بعد پدر منم بازنشسته است همش کمکمون میده

پول اجاره نداشتیم هی باباش گفت برین طبقه بالا پدرزنت . وای مثل پتک میخورد تو سرم

اخرش بابام گفت بیاین بالا طبقه خودمون. دیگه اومدیم طبقه بالا بابام

پدرم روز اول بهم‌گفت بابای داماد یجوری حرف زده که طبفه بالا بده اینا بشینن من گفتم بابا تو بدبینی. بعد ازدواج وای هی پدر شوهرم میگفت برید طبقه بالا پدر خانمت. اخرش هم به ارزوش رسید

اینقد جلو خانودم خجالت کشیدم از کاراشون بعد شوهرم همش میگه اونا اینقد تورو دوست دارن تو اشتباه میکن ...

من بودم همونجا میگفتم که برا نشون مگه وام گرفتین یعنی شوهرم پول نشون هم نداشته اومده خاستگاری

خدا دی بسه