من و شوهرم همش بخاطر کم کاری های خانوادش دعوا داریم اما اون قبول نداره وقتی به کاراشون فکر میکنم همش اشک تو چشام جمع میشه خدا میدونه چقد گریه کردم از دستشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد شوهرم همش میگه اونا اینقد تورو دوست دارن تو اشتباه میکنی تو بدبینی
حالا چندروز پیش خونشون بودیم بحث قسط و وام بود یهو پدرشوهرم گفت محمد واسه خرید نشونتون یه وامی گرفت انداخت گردن من به روی خودش هم نمیاره اصلا خشکم زد که اونم اینا نخریدن
استارتر کلا تو هر چی بگی ما میگیم مال ما از تو بدتر بود میدونی که خصلت ما ایرانیاس که ثابت کنیم از طرف مقابلی که داره برامون دردل میکنه بگیم ما بدبختر از اونیم😂😂😂
بحث نکن شوهر من عاشق من و زندگیمون بود انقد بخاطر این و اون بحثمون شد ک الان بهم میگه یه تار موی خانوادمو ب صدتا مثه تو نمیدم و حتی راحت میگه پول مهریه تو ندارم وگرنه میتونی بری اونم خانواده ای ک همه چیزشو ازش گرفتن و حتی تو عروسی هم نیومدن
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
پدرم روز اول بهمگفت بابای داماد یجوری حرف زده که طبفه بالا بده اینا بشینن من گفتم بابا تو بدبینی. بعد ازدواج وای هی پدر شوهرم میگفت برید طبقه بالا پدر خانمت. اخرش هم به ارزوش رسید