2777
2789
عنوان

دیدم نسبت به خانواده شوهر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست

منمم به شوهرم گفتم برو نشونم رو بفروش پولشونو بده. منکه فقط ۸تا انگشتر با دوو تا سرویس طلا مامانم بهم داد داداشم یه سرویس طلا داد. این نشونو میخوام چیکار.  باز دعوامون شد میگه باز شروع کن . خداییش شما بودین چیکار میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اصلا وضع مالیمون خوب نیست نمیگه چیکار میکنین بعد پدر منم بازنشسته است همش کمکمون میده پول اجار ...

میگفتی شما از خودت ببخش نه از کیسه خلیفه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

من قبلن این مسائل که چی خریدن چی نخریدن وفلان کردن ونکردن برام شده بود عین غده همش تو ذهنم بود ودعوا داشتیم.الان اصلا برام مهم نیست.محل نده.هرچی بیین شما وهمسرت خوب باشه ودعوا نکنید هم خوشبخت میشین هم اونا چشمشون در میاد

خدا دی بسه

عزیزم من  دوسال از ازدواجم میگذره مادرشوهر قرار بوده کادو ۶تا بالش بهم بده هنوز نداده.رسم داریم مادرداماد باید ١٢تا بالش وپتو وتشک بده.دوتا پتو تک نفره از اون ٣۰هزاری ها ودوتا تشک استفاده شده بهم داد بالش هم هنوز نداده.یه مدت زیاد حرص خوردم الان برام مهم نیست.خوشحالم زیر منتشون نیستم

خدا دی بسه
منمم به شوهرم گفتم برو نشونم رو بفروش پولشونو بده. منکه فقط ۸تا انگشتر با دوو تا سرویس طلا مامانم به ...

ببین خودتم جای شوهرت بودی واسه اینکه کم کاری خونوادتو کوچیک جلوه بدی همین برخوردو میکردی .خب خانوادشن نمیخواد کسی بدشونو بگه

شما هر چقدرم بگی هرچقدرم کاری نکرده باشن برات بازم برای شوهرت عزیزن چون خانوادشن رفتار شوهرت غیر از این بود عجیب بود

برای ارامش زندگی خودتم که شدت بیخیال باش

حیف اشکات نیست استارتر عزیز

چیکار کنه شوهرت بره باشون دست به یقه شه. یا جلوی تو بدو بیراه بشون بگه.

بهتر که پیش خانوادتی همون بهتر 

بخدا بدتر از تو زیادند باورت میشه پدر شوهرم با پسرش و کلا خانوادش قهر کرد از حین عقد تا عروسی طرف ما نیومد و هیچی ازشون ندیدیم

با شوهرت دعوا نکن هیچ وقت اونا رو به تو ترجیح نمیده

در ضمن نزار خیلی از پدرت بیاد تو زندگیت چون مردا قدر نشناسند 

اینم بدون اگه روزی خانوادش به کمک نیاز پیدا کردند اولین کسی که کمک میکنه شوهرته پس با خودت کنار بیا

عزیزم وقتی همون موقع که اومدن خواستگاری و توی دوران نامزدی اینا رو دیدی و تفاوتها رو حس کردی باید یه فکری می کردی.. خانواده شوهرت درسته که خیلی کم گذاشتن اما از اول این اخلاق رو نشون دادن و دروغ و تظاهری در کار نبوده. الان واقعا شوهرت حق داره ناراحت بشه.. بعد هم طفلی خانواده ت هر کاری میکنن برات شما با منت گذاشتن سر شوهرت اجرشونو ضایع نکن

مادر شوهر من اولین بار که بعد نانزدب اومدن خونه ما برام بشقاب گل سرخ چینی اورد دیگه هیچی بعد از اونم هیچی برام نخرید شوهرم در حد توانش برام کادو میاورد الانم هیچ توقعی ازشون ندارم فقط هنین که کار به کارمون نداشته باشن کافیه

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   
بحث نکن شوهر من عاشق من و زندگیمون بود انقد بخاطر این و اون بحثمون شد ک الان بهم میگه یه تار موی خان ...

دقیقا منم همینطور هر چقدر به سرش دادن باز الان شده طرف اونا 

به هر حال هیشکی خانواده آدم نمیشه همه میخوان طرف خانوادشون باشن حتی اگه بد باشن 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

باور کن من ۶ ساله عروس خانواده شوهرم هستم فقط یه دست پارچ و لیوان داغون از مادر شوهرم کادو گرفتم.. و البته ۶ تا پیاله.. دیگه حتی یه هل پوچ هم بهم ندادن هیچ کدوم..در حالی که خودم ۶ سال پیش درامد دو ملیونی داشتم و ماشین و خونه..ول کن بابا فدای سرت.. خودتو زندگیتو بچسب