2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین جایزه بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
سلام خوبینمیدونی چیکار کردم 😅اول سی تومن زدن کیف پولم شد ۵۰ تومن بعد طلاخریدم شد ۱۶ میلی همشو فروخ ...

باز کارخوبی کردی تونستی برداشت کنی💓😂

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میلی داری؟اونم ۵ میلی میده اگه نداری کد معرف بدم😅

۵میلی ینی چقد؟

داشتم اونو خیلی مسخره بود اولش اصلا هدیه نداد خوب

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

۵میلی ینی چقد؟داشتم اونو خیلی مسخره بود اولش اصلا هدیه نداد خوب

۵ میلی دیگه 

نه منکه راضی ام ازش فعلا تو  میلی پس انداز میکنم 🤗

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

۵میلی ینی چقد؟داشتم اونو خیلی مسخره بود اولش اصلا هدیه نداد خوب

یعنی همون ۵ سوت 

سی خورده ای میشه،حتما بدون کد وارد شدی واسه اونه.

برا خود من طاسی وگلدیکا هم هدیه نداد با اینکه با کد معرف ثبت نام کرده بودم😅

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

یعنی همون ۵ سوت سی خورده ای میشه،حتما بدون کد وارد شدی واسه اونه.برا خود من طاسی وگلدیکا هم هدیه ندا ...

اونام مگه جایزه میدن؟

یعنی همون ۵ سوت سی خورده ای میشه،حتما بدون کد وارد شدی واسه اونه.برا خود من طاسی وگلدیکا هم هدیه ندا ...

اگ داریش و کادو میدن بده برات بزنم

اونام مگه جایزه میدن؟

من موقع نصب از بازار کد دعوت اونایی که نظر ثبت کرده بدون و زدم برام نداد 

اونا رو مثلا اگه زیر مجموعه داشته باشم با خرید وفروش اونا بهم کاز میداد که نشد حذفشون کردم 

طلاین هم که ۳ سوت میده باید ده سوت کنی تا برداشت بزنی 😅

اگ داریش و کادو میدن بده برات بزنم

ولی یه کار کلیکی ایرانی دارم که فقط چند تا عکس تبلیغات کلیک میکنی دو ثانیه بیشتر طول نمیکشه 

یه برنامه کاملا ایرانی که داری نماد ومجوز هم هست 

اسمش کار سوده اونو بدم بزن 

خودتم برو راجبش بخون مطمئن شو