2777
2789
عنوان

😔😔کسایی ک

467 بازدید | 18 پست

تعبیربلدین عزیزان دلم..دیشب خواهرقشنگ مرحومم اومده ب خواب مامانم گفته اسممو عوض کنیداونم چنبارررر تاکیدکرده..کلا ماتوخونه مبینا صداش میزدیم ولی توشناسنامه یسری بود۲۰روزه پرکشیده مامانم دقیقه ب دقیقه گریه میکنه...تعبیرش چی هس😔😔میشه تمناکنم خواهش کنم هرکی هرچی بلده بگه دستای گلتون دردنکنه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خدا صبر بده به خانواده،ن عزیزم بلد نیستماگه سختت نیست میشه بگی علت فوت چیبوده🖤

خیلی ممنونمممم خیلی ممنون.از ارتفاع زیاد سقوط کرد

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم درد اومد 💔خدا صبرتون بده گلم جایگاهش بهشت باشه الهی

خدانکنه عزیزم خداوند خانواده عزیزتوحفظ کنه😔😔😔خیلی خیلی ممنونم 

ای وای چه بدحتما اون دنیا جاش خیلی خوبه مطمعن باش🥀

عزیزدلمی خیلی ممنونم ازت😔😔😔

خیلی ناراحت شدم گلم خدا صبر بده

عزیزدلمی خداوند عزیزاتوحفظ کنه الهی

با هر دو اسم واسش خیرات بدید 

من تعبیر بلد نیستم مادربزرگم تعبیر میکرد که فوت شده اما میگفت مرده که میاد به خواب دلتنگیه وگرنه جاش خوبه که میتونه بیاد 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
با هر دو اسم واسش خیرات بدید من تعبیر بلد نیستم مادربزرگم تعبیر میکرد که فوت شده اما میگفت مرده که م ...

خدای مهربون روح خانم بزرگ عزیزو حفظ کنه درپناه خودش..الان من پریشونم کاش کسی پیدابشه بهم بگه

خدای مهربون روح خانم بزرگ عزیزو حفظ کنه درپناه خودش..الان من پریشونم کاش کسی پیدابشه بهم بگه

ممنون عزیزم الهی خواهرت همنشین بهشتیان باشه روحش شاد باشه و خدا بهتون صبر بده عزیزم غم نبینید دیگه خیلی سخته

معمولا میگفت اگه کسی میاد و درخواستی داره درخواستش خیراته و جاش خوبه که میاد

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خدا رحمت کن خواهرتوناونجا میگفتم کدوم بهترماشین یا خونه ...

خیلی متشکرم .روح عزیزان اسمونی شماوبقیه شاد

ماشین درصورت داشتن نقدینگی بله ولی اگ پول ندارین مجبورنیستید بخاطر زیاده خواهی طرف مقابل خودتونو ببرید تو دردسرای وامو قسط واسترسِ دیرکردش