2777
2789
عنوان

پریود در حد لکه

176 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

من این ماه کلومیفن و آمپول منوتروپین و سینال اف تزریق کردم،همیشه پریودام خون و لخته زیاد داشتم ،الان بعد پانزده روز تاخیر کلی دمنوشو اینا خوردم ،امروز صبح رفتم دستشویی فقط در حد لکه ،دو سه تا لکه خون قهوه ای و رقیق دیدم،به نظرتون طبیعیه؟

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی خشک کننده خوردم واش جوشای صورتم این ماه سر چن روز فقط لکه های کمرنگ داشتم🥲

ای خدا ،من خیلی نگرانم ،احساس میکنم بدنم داغون شده

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

حتما برو ازمایش بتا بده

دو تا بی بی زدم منفی بودن هفته پیش،محاله باردار باشم

عزیزم. با توجه به درمان‌های هورمونی که استفاده کردی (کلومیفن، منوتروپین و سینال اف)، تغییرات در الگوی قاعدگی و میزان خونریزی می‌تونه طبیعی باشه. این داروها بر هورمون‌ها و تخمدان‌ها تأثیر میزارن و ممکنه باعث تغییراتی در قاعدگی بشن

لکه‌بینی که مشاهده کردی، می‌تونه یکی از این تغییرات باشه

عزیزم. با توجه به درمان‌های هورمونی که استفاده کردی (کلومیفن، منوتروپین و سینال اف)، تغییرات در الگو ...

خیلی ممنون.آخه من میخوام بازم مصرف کلومینو شروع کنم ،نمیدونم چکار کنم

من پریودنمیشدم بی بی زدم چندمدل مخالف هاله انداخت رفتم ازمایش. حامله نبودم.میدونم چی می گی اما خیالت ...

شش ماه پیش پریودم عقب افتاد کلی بی بی زدم منفی،رفتم آزمایشم منفی بود،خیلی ضایع شدم،الان به بی بی چک خیلی باور دارم