2777
2789

دختر2ماه ای دارم رفلاکس داره اما خیلی اروم بود با وجود رفلاکس، از روزی که دکتر براش امپرازول تجویز کرده بالا اوردنش خیلی خوب شده ولی نااروم شده ممکنه از عوارض امپرازول باشه؟ 

🥴امضام نمیاد 

سلام پسر منم رفلاکس خفیف داره و ۲ ماهشه ولی د تر بهش رانیتیدین داده خیلیم ارومش میکنه 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدی لاکتم میخوره پسرم نمیدونم فکر نکنم واسه امپرازول باشه بی قراریش

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

اگه بی قراری داره ب دکتر بگو داروشو عوض کنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیدونم چه خاکی بسر بریزم عصبی شدم دیگه

عزیزمبنظر من بخاطر دارو نیست ممکنه بچه های ریفلاکسی کلا بد قلق و بی قرارن اگه بعد مصرف دارو اینطور شده امپرازول بهش نمیسازه برو بگو داروشو عوض کنه به پسر منم نساخت الان ک هشت ماهشه هنوزم دارو میخوره وبدتر شده تو رو خدا براش دعا کن 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....