2777
2789

یه فامیل نسبتا نزدیک داریم 

میدونم میخواد بیاد خاستگاری من 

( خیلی با اخلاقه و در کل خوبه پسره )

دبیرستان با دختر عمش همکلاسی بودم 

(دختره نمیدونه من فامیلشونم🤦‍♀️)

بعد این دختره اگه ببینه منو میشناسه مطمئنم و اون موقع یه رل داشتم ۱۵ سالم بود مجازی یود رلم 

ولی این میدونه 

احتمالا بره بگه 

این پسره ام خانوادش از اینان ک ببین دختره رل داشته شاید قبول نکنن و اینا ( نگید عقب افتاده دیگه اعتقاده دیگه )

حالا بنظرتون چجوری هاشاکنم ؟؟؟ 

( به پسره میگماااا ولی ن همون اول کار کم کم میگم ) 

حالا چه بهانه ای بیارم ؟؟؟ 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

دیوار حاشا بلنده 

حالا شاید بدجنس نباشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه جزام داریبهرحال مال سنت بود طبیعیه تو اون سن آدم یه رابطه با جنس مخالف داشته باشهرابطه جنسی ک ...

ن مجازی بود راه خیلی دور

وا خب چرا باید بگه

چون کلا اخلاقشع بیینه کی ب کی رله و اینا 

مثلا اون سری مامانش میگفت دخترم دیده فلانی با پسره تو اتوبوس ی ریز حرف،زدن 

خودش متاهله

ن میشناسمش کلا تو کار اینه بیینه کی با کی حرف میزنه و کی با کی،رله

پس راحت حاشا کن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اگه گفت بگو دروغ میگه یا اگه گردن گرفتی ام بگو چون همه میگفتن دوست پسر داریم منم دیوونه الکی به دوست ...

عکس نشونش دادم🤣🤣🤣

اونو چه غلطی کنم