2777
2789

ببخشید من دوماه دیگه زایمان میکنم میخوام ببینم شیشه پستونک اگر بخوام بدم از چه ماهی بدم؟پستونک وی خوبه؟اونت یکم گرونه اخه.

من پسونک اونت اون اولاش که میذاشتم دهنش نمیگرفت پرت میکرد بیرون از این کوچولو معمولی ها که خیلی ارزونن گرفتم اونو میگرفت تا ۳ ماهگی از اونا بهش دادم بعد از اون اونت دارم میدم البته بازم نمیگرفت که کلی باهاش کلنجار رفتم تا گرفت

البته درکل خیلی اهل پسونک نیست فقط موقع خواب بهش میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا ۳ ماه اول بهش شیشه نده شیر با سرنگ بده چون اگه شیشه بهش بدی زیاد نمی خواد میک بزنه وشیر زیاد میاد دیگه سینه نمیگیره من خودم اونت استفاده کردم خوب بود

عزیزم انشالله که با عافیت زایمان کنی

پستونک و یه ماه اول و تا میتونی و مجبور نشدی نده.شیشه رو هم همین طور.

بچه ها خیلی تیزن میبینن چی راحت تره براشون همونو انتخاب میکنن .من خیلی زود شیشه و پستونک رو شروع کردم.الان دخترم هفت ماهشه و دیگه شیرم خشک شده .دوماهه طرف سینمه م نیومده .تا مجبور نشدی بهش نده به هیچ وجه

در مورد مارکش هم اونت یه مقدار گرونتره.

پستونک وی ارتودونسی نسبتا خوبه .شیشه هم بستگی به هزینه خودت داره.ناک و نابی نسبت به اونت مناسب تره

راستی یادم رفت بگم تا کاملا به سینه ات وابسته نشده شیشه به هیچ عنوان نده من دادم دیگه سینه ام رو نگر ...

خب مثلا از کی بدم؟اگر بعد یک ماه بدم میگیره اصلا؟یه عده میگن اگر اولش دادی وگرنه عمرا بگیره

عزیزم انشالله که با عافیت زایمان کنی پستونک و یه ماه اول و تا میتونی و مجبور نشدی نده.شیشه رو هم هم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت خب من میترسم ندم بعد کلا نگیره من شیشه اونت تو تخفیف خریدم سه تا شیشست سه تا سر شیشه مثبت یکم داره یعنی بعد یک ماه بدم؟ولی پستونک هنوز نگرفتم

بستگی به خودت داره که  شیر خودت برات اولویت داره یا نه.اگه خیلی مقید نیستی دایم شیر خودت رو بدی شیشه رو بهش بده از بعد یک ماهگی.

معمولا بچه ها شیشه رو زود میگیرن.پپستونک هم خیلی مهم نیست اگه ندی.

سر مثبت ۱ هم نگاه گن month نوشته یا year 

تجربه شخصی خودم اینه که خیییییییللللللللییییی پشیمونم از اینکه شیشه و پستونک به دخترم دادم.والان دیگه شیر خودمو نمیخوره و. شیر خشکی شده

خب مثلا از کی بدم؟اگر بعد یک ماه بدم میگیره اصلا؟یه عده میگن اگر اولش دادی وگرنه عمرا بگیره

نمیدونم عزیزم بچه با بچه فرق داره 

پسر دوم من از اولشم خوب سینه ام رو نمیگرفت برای همین از همون اول بهش شیشه و پسونک مجبور بودم بدم چون گرسنه می موند خیلی راحت هم سینم رو گذاشت کنار

ولی پسر اولم شیر خودمو میخورد ۶ ماهگی چون قرار بود برم سرکار سعی کردم شیشه و پسونک بدم نمیگرفت تا اینکه با کلی کلنجار بعد چند روز که گرسنه موند گرفت ولی بازم سینه منو ول نکرد