2777
2789
عنوان

بینی گوشتیو عمل کنی خوب در میاد❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 58 پست

نمیدونم ولی ب قسمت منفیشم فک کن مثلا دخترعمه مامانم خوشگلترین بود توی فامیل عمل کرد خییییلی زشت شد خدایی البته اون یه عمل کلی کرده بود.. اما باز زن داداشم دماغش پهن بود عمل کرد اوکی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوب باشه ،مفت نباشه نمونه عمل بینی گوشی که خوب شده باشه داشته باشه اره اوکیه

من خیلی میترسم خیلی 

میترسم بینیمو عمل‌کنم زشت شم اخه بعضیا عمل میکنن خیلی کوتاه میشه بینیشون یا پره های بینی شون خیلی بزرگ‌میشه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

نمیدونم ولی ب قسمت منفیشم فک کن مثلا دخترعمه مامانم خوشگلترین بود توی فامیل عمل کرد خییییلی زشت شد خ ...

عمل کلی چیه عزیزم؟

من میترسم عمل‌کنم کوتاه شه یا نمیدونم پره های بینیم بزرگ شه

۲۵ عزیزم تازه من اونروزی عمل کردم فک کنم نفر بیست‌و شیشم بودم یعنی آخرین نفر منو عمل کرد

واییییییی بنظرم نفر دوم سوم باشی خوبه چون نفر‌اول دستش‌انوز راه نیوفتاده نفر اخرم ک  مشخصه خستس

من خیلی میترسم خیلی میترسم بینیمو عمل‌کنم زشت شم اخه بعضیا عمل میکنن خیلی کوتاه میشه بینیشون یا پره ...

اول از همه بستگی به پوستت داره پوستت نازکه یا کلفت؟؟

عکس بینیتم بزار بگمت

اول از همه بستگی به پوستت داره پوستت نازکه یا کلفت؟؟عکس بینیتم بزار بگمت

پوست صورتم نازکه والا پوست بینیم نمیدونم اما ی ضربه کوچیکم بخوره سریع قرمز میشه

پوست صورتم نازکه والا پوست بینیم نمیدونم اما ی ضربه کوچیکم بخوره سریع قرمز میشه

دکتر اون روزی رفتم بهم گف کسایی که پوستشون نازکه بینیشون خیلی بهتر در میاد ولی من پوستم کلفته

دکتر اون روزی رفتم بهم گف کسایی که پوستشون نازکه بینیشون خیلی بهتر در میاد ولی من پوستم کلفته

عکس‌گزاشتم نمیدونم چرا نیومد