2777
2789
عنوان

بینی گوشتیو عمل کنی خوب در میاد❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخواستم زیاد تو چشم باشه گفتم نیمه فانتزی در بیاره که چند سال بعدش میشه معمولی انگار

منم اخه اگ بفهمن عمل‌کردی خوشگل باشی میگن عهههه دماغشو عمل کرده همش برا اونه😑😑😑😑😑

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

دشتی ولی دکترای خیلی خوبی الا اومده

دوس دارم هزینش حتی ۱۰۰ ملیونم شد ی چیز خوب و نچرال دربیاد انقد میترسم بد دربیاد 

باید بری مطبشون ببینی کاراشونو من زیاد وقت نذاشتم من کرمانم دشتی زاهدان عمل میکنه با تهران فک کنم من نوبت گرفتم برا عمل همون روز ویزیت شدم شبش عمل شدم روز بعدش برگشتم کرمان

ولی جراحی به سبک وی من داشتم نگا میکردم به نظرم خیلی قشنگ بود بزن گوگل نگا کن من چهرتو ندیدم ولی سبک قشنگیه شاید بهت بیاد

ولی جراحی به سبک وی من داشتم نگا میکردم به نظرم خیلی قشنگ بود بزن گوگل نگا کن من چهرتو ندیدم ولی سبک ...

من صورتم استخوانیه!ب صورت استخوانی میاد؟

باید بری مطبشون ببینی کاراشونو من زیاد وقت نذاشتم من کرمانم دشتی زاهدان عمل میکنه با تهران فک کنم من ...

چرا از زاهدان گرفتی؟