2777
2789

شما هر روز چند مرتبه ببخشید دفع دارید 

دکترم میگه روزی 3 دفعه باید باشه 

والا یبوست محسوب میشه 

اما من همه کاری میکنم تا میشه روزانه 1بار

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن باید فیبر بخوریم فلان و بمان از اینا 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

روزی سه بااار؟؟؟یکی دوروز درمیون

آره 

من کلی ملین میخورم و چند ماهه رو خودم کار کردم شده روزی 1 بار 

که گاهی هم نمیشه 

دیگه نمیدونم چیکار کنم 

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
خود دکتر هم روزی ۳ بار نداره .روزی یکبار خوبه .

😂😂

آره من کلی ملین میخورم و چند ماهه رو خودم کار کردم شده روزی 1 بار که گاهی هم نمیشه دیگه نمیدونم چیکا ...

با شرایط بواسیر نگرفتی 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

آخه یجوری میگفت من فکر کردم اکثرا همیشه 3 بار میرن