2777
2789
عنوان

ایده برای شب یلدا و تولد

549 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امسال قراره شب یلدا خونه مادرشوهرم برا شوهرم تولد بگیریم بنظرتون من چکارایی بکنم چه ایده ای دارین؟

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه باحال تولد شوهر منم شب یلداست خیلی باحاله میشه دو تا مناسب میشه ولی پدر شوهر و مادر شوهر من اینجا نیستن من خونه مامانم میگیرم البته خواهر هاش هستن نمیدونم اون ها رو هم دعوت کنم یا نه آخه من یه تولد کوچیک میگیرم مامانم خواهر برادرهام رو شب یلدا خونه خودش دعوت میکنه منم که اونجا میرم میگم همون جا بگیرم 

تو هم میتونی یه چیزی رو که نداره یا خراب شده براش بخری ساعت پیراهنی یا یه چیزی که خیلی ازش استفاده میکنه 

حلا خودم موندم ها به تو پیشنهاد میدم     

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
چه باحال تولد شوهر منم شب یلداست خیلی باحاله میشه دو تا مناسب میشه ولی پدر شوهر و مادر شوهر من اینجا ...

من شوهرم خیلی سخت پسنده بخاطر همین گفتم هرچی دوس داری دوتایی باهم بریم بخریم حالا بعد ده سال قراره تصمیم بگیره😅

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
چه باحال تولد شوهر منم شب یلداست خیلی باحاله میشه دو تا مناسب میشه ولی پدر شوهر و مادر شوهر من اینجا ...

فکر کردم میگی چی براش بخرم چشم هام بابا قوری میبینه ببخشید ولی اینم میتونی به عنوان یه ایده خرید تولد ازش استفاده کن

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها