2777
2789

سلام دوستان 

بگید رفتار مادر شوهرم عجیب غریبه یا من عجیب قریبم 

روز مادر براش کادو بردم و مامانم هم چون کربلا بود برا مادرشوهرم سوغاتی آورد جفتش رو من تحویلش دادم دو تا کادو جدا بود 

‌دو روزم خونشون بودم 

باورتون شاید نشه کل اون دو روز هدیه ها رو از روی همان میزی که من گذاشتم بر نداشت و بهشون دست نزد دوروزی که من اونجا بودم هدیه ها همونجا روی میز دست نخورده بودن. حتی نبرد تو اتاقش بذاره .... در کمال بی احترامی و بی ارزشی..... 

جالب‌تر اینکه بابت سوغاتی ها هم زنگ نزد از خانواده من تشکر کنه !!!!

به من خیلی برخورد خیلی خیلی 

الان باید جواب رفتارش رو چطور بدم ؟! 

همسرم میگه اتفاق مهمی نیست  که خودتو ناراحت کنی ولی از نظر من هست

دوستان به مشورتتون نیاز دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینارو میگیدا من یه جوری میشم 

من توی،سایت فهمیدم جلو طرف باز میکنن کادو رو 

ما میذاشتیم طرف بره بعد باز،کنیم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

صادقانه بگم من بودم میگفتم بهشون

با خوبی و ارومی

نه سیاست به خرج بده نه تلافی کن

میخوای یک عمر زندگی کنی صحبت کن

بپرس هدیتون دوست نداشتید؟اخه گذاشتید رو میز اینجوری فکر کردم

باور کن شاید خیلی وفتا ما الکی حساسیم

یا خیلی چیزای دیگه

البته بگم حق داشتی و منم بودم دلم میشکست

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

بعضی ها اخلاقشون همینه

یکی بابای خودم بهش کادو میدیم باز نمیکنه می‌زاره کنار بعد مامانم یا بچه هام برمیدارن باز میکنن

حرفشم اینه کادوی یکی رو جلوی دیگری باز نکنم تا قیاس ایجاد نشه

شما رفتین تنها بودم باز میکنم

باز خوبه اینو میگه

مادرشوهرم می‌زاره کنار هیچی هم نمیگه

امسال پسر بزرگش گفت حداقل همون هدیه ای که برات گرفتیم رو باز کن (چادر مشکی بود) بزار سرت ببین اندازه ات هست یانه

. فقط میزاری کنار یه نگاه هم بهش نمیکنی

الهم عجل لولیک الفرج