2777
2789

میخوام سرویس قاشق چنگال بردارم ولی گرون نمیخوام نهایت پنج شش تومن تو این رنج قیمت نیمدونم چه مارکی خوبه

یا  اصلا مارک توی قاشق چنگال اهمیت داره ؟ یا همینجوری یچی بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم به فروشنده گفتم یه چیز قیمت مناسب بده که جنسش هم خوب باشه اونم داد. مارک خاصی هم نداره یعنی دقت نکردم ولی چهارساله استفاده میکنم اکی بوده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من رفتم به فروشنده گفتم یه چیز قیمت مناسب بده که جنسش هم خوب باشه اونم داد. مارک خاصی هم نداره یعنی ...

جدن؟ چقدر خوب من تاحالا قاشق چنگال نحریدم فکر میکنم این ارزونا حتما خوب نیستن ولی خب انگار فرقی نداره 

جدن؟ چقدر خوب من تاحالا قاشق چنگال نحریدم فکر میکنم این ارزونا حتما خوب نیستن ولی خب انگار فرقی ندار ...

همش یکیه. تازه هزینه جدا گرفت و برام تو شیکترین چمدون چیدش. یه بدنه فلزی چوبی طلاکوب داره که هرکی میبینه فکر میکنه مستقیم از انگلیس آوردن😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.