2777
2789
عنوان

آیا من گناه کردم

705 بازدید | 47 پست

بچم سه سالشه خیلی شره همش کارای خطرناک میکنه یهو نا قافل یه چیز خیلی بد زد تو صورتم خاب بودم چشمم کبود شد منم عصبی شدم زدم تو گوشش تا بفعمه کارش بده بعدم کلی بغلش کردم بوسیدمش الان احساس گناه دارم ایشالا دستم بشکنه 😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش همه پدرها و مادرها بچه هاشونو میزنن 

کار بچت هم خطرناک و بد بوده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

بخاطر همین میگن تو عصبانیت هیچ کاری انجام ندید

منم اینطورم بعدش پشیمون میشم دیگه تکرار نمیکنم از بس بخودم نهیب میزنم

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

میفهمم عصبی شدی عیبی نداره بهش محبت کن يادش بره سعی کن دیگه اتفاق نیفته

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

قرار نیست دعوات کنیم که 🥲 مهم اینه پشیمونی و دیگه تکرار نکنی 

بچه ات هنوز کوچیکه 

اگه میزنه بخاطر چیز بدی نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص بخاطر همین میگن تو عصبانیت هیچ ک ...

یه نگاه تند و سکوت خودش از کتک بدتره براش و درس عبرت میگیره و پشیمون میشه

توبه کنید و ۱۰۰مرتبه استغفرالله بگین

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات