2777
2789
عنوان

شوخی خانواده همسر

169 بازدید | 6 پست

اگ یکی یا چندتااز خانواده همسر تو جمع خانوادگیشون ک همه هم هستن شوخیی کنن باهات که خودتم نمیدونی منظوری داشتن باهات یا نداشتن . اما تو خیلی خیلی بهت بر بخوووره در حد انفجار جوریکه فک‌کنی دارن به تمسخرت میگیرن

باید واکنش چجوری باشه بروزش بدی ک ناراحت شدی و نباید تکرار کنن و کارشونم اشتباه بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیدونی منظور داشتن یانه نباید عکس العمل نشون بدی

اخه وقتی من خیلی ناراحت شدم و اگ قرار باشه از این شوخیا بازم کنن ومن ناراحت شم یا انقد بهم برخورده باشه فک کنم چرا همه به یکی  

خب خشت اول کج گذاشتی . تو اصلا نباید باهاشون صمیمی میشدی از اول . برو تو اینستا . سرچ کن پیج راه زن ...

خودش خشت اوله عزیزم اولین باره ک انقد شوخی کردن و من ناراحت شدم تاالان پیش نیومده بود در این حد

خودش خشت اوله عزیزم اولین باره ک انقد شوخی کردن و من ناراحت شدم تاالان پیش نیومده بود در این حد

کلا من با خانواده شوهر صمیمی نمیشم . تو جمع خنده هاشون نمیرم. تو غیبتاشون پا میشم میرم.