2777
2789

نظر من اینه هر رابطه ای وقتی از همون اول گند هست تا اخرش گنده اخلاق ادما با شیر میاد با مرگ میره

الان که به اخلاقای شوهرم دقت میکنم‌

می بینم اون موقع چشم و گوشم رو بسته بودم رو عیب هاش حتی قبل ازدواج هم همینطوری بود ولی من نمیفهمیدم 

الان که سنمون رفته بالاتر می بینم هنوز همونه منتها من دیر فهمیدم

..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ سال با یکی بودم عاشقانه میپرستیدمش. دوسم داشت ولی وحشتناک بداخلاق و عصبی بود حتی با مادرش... منم همش میگفتم درست میشه درست میشه ولی دریغ از یک درصد خوبی...۳ سال صبر کردم میگفتم ازدواج کنیم بهتر میشه اخراش دیگه روانیم کرده بپد از یه طرفم عاشقش بودم. ولی یهو رها کردم چن وقت روانی بودم شاید بگم یه مرده متحرک میگفتم نه ازدواج نه رابطه همه چی تموم چون نمیتونستم.  وقتی شوهرم وارد زندگیم شد متنفر بودم از مردا ولی زندگی رو بهم داد. نگم برات چقدر این آقا فرشتس. وقتی به همسرم نگاه میکنم و به گذشتم نگاه میکنم میگم چقدر احمق بودم که میخواستم درستش کنم چقدر احمق بودم که پاش موندم.میگم لعنتی چقدر جایه بدی بودم چقدر رابطم سمی بودددد. فکر میکردم مشکل از منه فهمیدم مشکل از مکانمه که اشتباه وایساده بودم

یه تعلیقی سیاسی🤕

۳ سال با یکی بودم عاشقانه میپرستیدمش. دوسم داشت ولی وحشتناک بداخلاق و عصبی بود حتی با مادرش... منم ه ...

چقدرخوب که تونستی چقدرخوب خداروشکرکه خوشبختی خداروشکرماشالله

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم