2777
2789
عنوان

سوالللل؟؟؟؟؟

162 بازدید | 18 پست

دوستان این نظریه که بعضیها میگن 

میخوام بدونم تجربه شما چیه میگن دختر سمت چپ پسر سمت راست یا میگن شبا اگه به بهلوی  چپ بخوابی فرزندتان دختره؟و راست پسره؟

پس اونايي كه به پشت ميخابن حتما دوجنسس😂

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم راست نیست 

من هم علایم پسر رو داشتم و هم دخترو

به پهلوی راست می خوابیدم 

همش در حال خوردن شیرینی جات بودم 

بچه تو پهلومه کلا(هر پسر و دخترم)

لاغر هم شدم 

ورم هم نکردم

همه گفتم پسره

ولی دیدم دختره (خدا رو شکری)

😑یه سوال درسته که میگن خانوم های که پسر باردارن از گوشت بدش میاد گوشت مرغ  هم

من ک عاشق گوشت شدم😋😋😋ولی مرغ رو اوایل دوست نداشتم.ولی در کل چون من بارداری دختر رو هم تجربه کردم برای بدن من ویار به دختر خیلی شدیدتر بود و در طول روز چندین بار حالم بد میشد.ولی واسه پسرم فقط تهوع صبحگاهی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
من ک عاشق گوشت شدم😋😋😋ولی مرغ رو اوایل دوست نداشتم.ولی در کل چون من بارداری دختر رو هم تجربه کردم ...

😂آهان منم فردا میفهمم دختر یا پسر می رم سونو😂علائم پسر رو دارم دیگه هرچی خدا بخواد

😂آهان منم فردا میفهمم دختر یا پسر می رم سونو😂علائم پسر رو دارم دیگه هرچی خدا بخواد

تو ان تی چی بهت گفتن؟معمولا پسر رو تو ان تی تشخیص میدن.از من 12 هفتگی جنسیتش مشخص شد

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

عزيزم زياد خودتو درگير اين چيزا نكن همش الكي و شانسي 

حس خودت هر چي ميگه بچه جنسيتش همون

من تمام علايم پسر داشتم حتي دكتر از صداي قلب گفت پسر من گفتم نه حسم ميگه دختر و دختر شد

هر چيز كه در جستن آني ،آني

من تو بارداری اصلا ویار خاصی نداشتم همون چیزایی که قبل برداریم میخوردم میخوردم فقط چون دوست نداشتم زیاد چاق بشم خودم کم میخوردم ولی تو اون نه ماه هيچوقت نگفتم هوس چیزی رو دارم خالم نون دستش بود گفت حامله ای هوس داری بیا نون بخور گفتم نه اصلا هیچی هوس نمیکنم کباب مرغ و گوشت هم میخوردم بچم پسره اصلا مثل خیلیا که دوروبرم مدام هوس چیزی میکردن من هوس نمیکردم من قبل بارداری کم خوراک بودم تو بارداری هم همینجوری بودم