عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😑یه سوال درسته که میگن خانوم های که پسر باردارن از گوشت بدش میاد گوشت مرغ هم
من ک عاشق گوشت شدم😋😋😋ولی مرغ رو اوایل دوست نداشتم.ولی در کل چون من بارداری دختر رو هم تجربه کردم برای بدن من ویار به دختر خیلی شدیدتر بود و در طول روز چندین بار حالم بد میشد.ولی واسه پسرم فقط تهوع صبحگاهی
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
من تو بارداری اصلا ویار خاصی نداشتم همون چیزایی که قبل برداریم میخوردم میخوردم فقط چون دوست نداشتم زیاد چاق بشم خودم کم میخوردم ولی تو اون نه ماه هيچوقت نگفتم هوس چیزی رو دارم خالم نون دستش بود گفت حامله ای هوس داری بیا نون بخور گفتم نه اصلا هیچی هوس نمیکنم کباب مرغ و گوشت هم میخوردم بچم پسره اصلا مثل خیلیا که دوروبرم مدام هوس چیزی میکردن من هوس نمیکردم من قبل بارداری کم خوراک بودم تو بارداری هم همینجوری بودم