2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی راه نداره یکم سنت بیشتر بشه شاید

اخلاقشون جوریه که اگر ۵۰ سالمم بشه همون محدودیت ها هست

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

۱۸

با اینکه بنظرم هنوز زوده 

اما ببین چطور میتونی محدودیت خودت کمتر کنی ، اگر شرایط با درس خوندن بهتر میشه درس بخون 

اگر با کار کردن بهتر میشه کار کن 

اگر با ازدواج بهتر میشه ازدواج کن 

بالاخره یه راهی پیدا کن 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اخلاقشون جوریه که اگر ۵۰ سالمم بشه همون محدودیت ها هست

منم همین بودم الان شهر دیگه دانشجوعم خلاص شدم🤦‍♀️

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

با اینکه بنظرم هنوز زوده اما ببین چطور میتونی محدودیت خودت کمتر کنی ، اگر شرایط با درس خوندن بهتر می ...

واقعا زوده؟

من هیچ جا تنها نمیرم، سر کوچه هم نمیذارن

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

منم همین بودم الان شهر دیگه دانشجوعم خلاص شدم🤦‍♀️

چجوری گذاشتن بری شهر دیگه؟

میترسم نذارن برم

واقعا زوده؟من هیچ جا تنها نمیرم، سر کوچه هم نمیذارن

تازهیچ دیپلم گرفتی تا الان در نظرشون بچه مدرسه ای بودی اما کم کم باید بتونی خودت کارهاتون بکنی دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تازهیچ دیپلم گرفتی تا الان در نظرشون بچه مدرسه ای بودی اما کم کم باید بتونی خودت کارهاتون بکنی دیگه

دوست دارم خودم کارهامو انجام بدن ولی نمیذارن

من تا حالا از سوپر مارکت یه کیک نخریدم!باورت میشه؟

چجوری گذاشتن بری شهر دیگه؟میترسم نذارن برم

من دانشجو معلمم از خداشون بود😂

باید رشته خوب بیاری ارزش دوری و دردسر داشته باشه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

من دانشجو معلمم از خداشون بود😂باید رشته خوب بیاری ارزش دوری و دردسر داشته باشه

کاش بذارن برم🙂

از زندگی ناامیدم

دوست دارم خودم کارهامو انجام بدن ولی نمیذارنمن تا حالا از سوپر مارکت یه کیک نخریدم!باورت میشه؟

معلومه باورم میشه قبلا هم گفتم برو بررسی کن ببین چطور محدودیت از روت برداشته میشه همون راه انتخاب کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معلومه باورم میشه قبلا هم گفتم برو بررسی کن ببین چطور محدودیت از روت برداشته میشه همون راه انتخاب کن

نظرم اینه برای کنکورم شهرای دیگه رو بزنم،ولی میترسم نذارن برم