2777
2789

خودم رفتم خرید

همون خریدای من و همسرو اوردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورمی کنی فقط انگشتر آوردن چون همیشه وسایل موردنیازمو بانامزدم می خرم چیزی که اونا برام بگیرن باب سلیقه من نیست الانم دیگه کارتشو داده بهم خودشو راحت کرده چیزای لازممو خودم می گیرم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

برای خودم قرآن با رحل،سبد گل،کیف و کفش ،انگشتر نشون حتی لباس خواب😂

چادر سفید و روسری سفید کلا ست عقد،لوازم آرایشی پک کامل گرفتن واسم از اون کله قند قشنگا،دوتا خودکار خوشگل برای محضر و عکس،،دفتر بله برون،یک چمدون خوشگل اونم ستش که 4 تاس از کوچیک به بزرگ،شمع،و.....خیلی چیزای دیگه که یادم رفت😂💔

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨

ما برای زنداداشم مال پیش بله برونش ست بله برون انگشتر نشون سرویس طلا چادر سفید شال پالتو نیم بوت شلوار کیف چادر رنگی شومیز شلوار پیراهن ۲ست خونگی ۴ست لباس زیر لوازم آرایش کامل ادکلن گرفتیم

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

چی خریدی ؟

بیشتر چیزا رو خودم داشتم

ی سری چیزا مثل اینه قران و ادکلن و لوازم ارایش و کیف و کفش و لباس

انگشتر نامزدی

ساعت

چادر

پارچه مجلسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خودم رفتم خریدهمون خریدای من و همسرو اوردن

دقیقا منم بردن به سلیقه خودم خرید کردیم اونارو آوردن واسم😂💔

ولی خب اینجوری بهتره

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨

باز اینم خوبه که حداقل ب سلیقه خودت میگیری

آره خوب نامزدم کسی ونداره منظورم پدرومادر وخواهروبرادر نداره خاله ودایی واینا هستن من که نمی تونم به سلیقه اونا لباس بپوشم خودم بگیرم راحترم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام