2777
2789
عنوان

دیگه دارم کم میارم

97 بازدید | 3 پست

دیگه واقعا دارم خسته میشم از این همه اذیت کردن خودم و مسیرهای احمقانه سفت و سخت و کمالگرایانه برای خودم در نظر گرفتن

زیادی تلاش کردن

دنبال اهداف بزرگ بودن

زندگی غیرمعمولی داشتن

دیگه حالم داره از خودم فشاری که دارم به خودم تحمیل میکنم و همه چیز به هم میخوره

چرا منم فقط همه چیزو نزارم کنار و با اولین مرد معمولی سنتی سر به زیری که اومد سراغم ازدواج نکنم؟ 

چرا ریسکو نزارم کنار و یه زندگی اروم و معمولیو انتخاب نکنم؟ میدونم ته دلم اینو نمیخوام ولی عمیقا خستم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
منم همینطور من همینطور کمالگرام بهترین خواستگارمو رد کردم چند سال پشت کنکورم کلا معلوم نیست دارم چیک ...

واقعا نمیدونم چرا دارم اینکارو با خودم میکنم؟ چرا تو مغزم حک شده که نمیتونم منم یه راه عادی رو مثل بقیه آدما که خیلی معمولی ازدواج کردن و دارن زندگیشونو میکنن داشته باشم

چرا انگار قانع نیستم به اینا

چرا انگار ننگم میاد معمولی باشم

مگه من کیم؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیدونم چرا دارم اینکارو با خودم میکنم؟ چرا تو مغزم حک شده که نمیتونم منم یه راه عادی رو مثل ب ...

منم اینجوریم شاید ریشه تو بچگیمون داره یسری کتاب هست سرچ کن نت اونا رو بخون من وقت ندارم پشت کنکورم چون