2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اولی که محرم شدیم به هم رفتیم بیرون 

من موهام بلند بود و اتو کرده بودم تو فضای باز بودیم و باد میومد..

کش موهامو باز کردم و دادم دستش گفتم برام ببند خواستم دلبری کنم ..

خاطره زیاد دارم ولی این تایپیک که خوندم این خاطره اومد تو ذهنم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
هیچی رفتم سرخیابون بیارمش خونه تنهابود خجالت میکشید نشناختمش متلک گفت بهش فحش دادم

وای😂

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

روز اولی که محرم شدیم به هم رفتیم بیرون من موهام بلند بود و اتو کرده بودم تو فضای باز بودیم و باد می ...

آخیییی چه قشنگ بودد😍😍

کاش منم از این دلبریا بلد بودم میدونم اگه ازدواج کنم از این چیزا بلد نیستم 😂💔

خاطرات خوبی داشتیم خیلی دوسم داشتهرجا میرفتیم تا بغل من نبود خوابش نمیبرد ولی عوض شد و تموم شد بقیشو ...

ان شاء الله دوباره همه اون حس خوبا رو میگیری ازش 

و زندگیتون پر از آرامش و عشق میشه ❤🌱

آخیییی چه قشنگ بودد😍😍کاش منم از این دلبریا بلد بودم میدونم اگه ازدواج کنم از این چیزا بلد نیستم 😂 ...

اگه کنارش احساس راحتی و آرامش داشتی باشی دلبری هات خودش میاد.. هر لحظه که نیاز به ناز کردن داشته باشی مطمئنی که یکی میخره نازتو اینطوری بیشتر دلبری میکنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده