2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پنج شش باری شروعش کردم ولی نشده تمومش کنم

یه بار هفتاد هزار صلوات فرستاده بودم

ولی نشد تموم کنم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

یادش بخیر دوسال پیش همه رو تو۳۰روز گفتم و اولش۱۴تا نیت رو تو برگه نوشتم

یکسال گذشت باخودم گفتم همش دروغه حیفه زمانم

الان۲سال گذشته به همش بجز یکی رسیدم😭خدایا شکرت

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
یادش بخیر دوسال پیش همه رو تو۳۰روز گفتم و اولش۱۴تا نیت رو تو برگه نوشتمیکسال گذشت باخودم گفتم همش در ...

چه جالب بعد چند مدت رسیدین به خواسته هاتون ؟ اون یکی که نشده از نشدنش خوشحالی یا هنوز منتظری بشه ؟

چه جالب بعد چند مدت رسیدین به خواسته هاتون ؟ اون یکی که نشده از نشدنش خوشحالی یا هنوز منتظری بشه ؟

تقریبا یکسال و یکی دوماه

بله منتظرم اما مثل قبل اصراری ندارم،میگم اگه قسمتم بود حتما میشد

البته اینم بگم خیلی سختی کشیدم و از تصوراتم خیلی بالاترم الان،شبانه روز خداروشکر کنم بازم کمه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
تقریبا یکسال و یکی دوماهبله منتظرم اما مثل قبل اصراری ندارم،میگم اگه قسمتم بود حتما میشدالبته اینم ب ...

نگاه تاپیکاتون کردم ان شاءالله دلت شاد شه جوری که دلت میخواد منم دعا کن 

کامل انجام دادین ؟

به پونزده هزار رسیدم فهمیدم دیگ هرکاری کنم بی فایدس ارزوک از ریشه نابود شده بود

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "