2777
2789

دیشب داشتیم حرف می‌زدیم بعد یکی از همکارام که باهاش صمیمی ترم بحث رابطه و اینا شده بود بعد گفت که منم چند وقت پیش اینطور شده و تو کافه همو دیدیم بعد گفتم خب ادامش بعد اینطوری با ناز و خنده گفت نه من به تو اعتماد ندارم می‌ره به همه میگی😐😂منم گفتم وا یعنی چه بعد یکی از همکارای مرد جوونمون داشت از کنارمون رد میشد که این همکارم(نازنینم اسمش) گفت بنظرت میشه به این اعتماد کرد؟اونم با خنده گفت نهه چیزی نگیا مثلاً اینا همش به شوخی بود😐تازه منم که فقط سه ماهه اومدم اونجا اصلنم کار به کسی نداشتم نه خبر اوردم و بردم نه هیچی🥲

بعد جالبش این جاست که او همون موقعیت سه بار توی بازه های زمانی مختلف ازشون پرسیدم یعنی به من اعتماد ندارین؟اونام هیچی نگفتن بحث هی عوض میشد

چکا کنم 🥲😐😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پافشاری میکنی یه مسئله ی خصوصی رو بهت بگن؟؟

خب این خودش یکی از نشانه های رازنگهدار نبودنه

بنظرم شما کلا در حد سلام و خداحافظی باهاشون همکلام شو

ولی قیافه هم نگیر!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

اهمیت نده مثل خودشون رفتار کن

چیکار کنم مثلاً من خیلی باهاشون مهربونم ولی اینا انگ میزنم بهم مثلاً چیزی بهم میگن بعد به شوخی میکنن حالا ناراحت نشو یا الان گریه می‌کنه اینو بهش گفتی😐😂

چرا پافشاری میکنی یه مسئله ی خصوصی رو بهت بگن؟؟خب این خودش یکی از نشانه های رازنگهدار نبودنهبنظرم شم ...

من پافشاری نکردم داشت برام تعریف میکرد منم گفتم خب ادامش و اینجوری شد😶🥲

چیکار کنم مثلاً من خیلی باهاشون مهربونم ولی اینا انگ میزنم بهم مثلاً چیزی بهم میگن بعد به شوخی میکنن ...

شاید واقعا از نظر اونا شوخیه

ولی توهم مثل خودشون این وسطا حرفتو به شوخی بزن بهشون  یا توهم اذیتشون کن بگو یچیزی ذهنمو درگیر کرده ولی میترسم بهت بگم بری ب همه بگی ‌، البته به شوخی اگرم میتونی فاصله بگیری ازشون ک خیلی خوبه 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

لقشون 

بگیر ب کتفت

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
من پافشاری نکردم داشت برام تعریف میکرد منم گفتم خب ادامش و اینجوری شد😶🥲

اصلا در مورد زندگی خصوصی کسی نپرس

این باعث میشه خیلی ازت حساب ببرن دیگران

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

جدیشون نگیر اصلا آدمارو حدی نگیرحالا اونا کی ان ک بخوای اعتمادشونو بدست بیاری

اصن بحث اعتمادم نباشه آدم واقعا ناراحت میشه که بعضی مواقع به چیزایی میگن شوخی

مثلاً یکبار یکی از همکاران داشت می‌گفت قیافم مثل همستر میمونه نازه بعد یکی برگشت گفت مثل همستره همه انگشتش کردن😐😶