2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه بزرگم تب کرده.کوچیده هم خوابش پریده دارم روپام تکونش میدم بلکه بخوابه باباشون فرستادم رفت اتاق دخترم بخوابه دخترم آوردم کنارم مواظب تبش باشم

خنده خوشایند ترین فریب این روزهاست......

من 

بچم تب داره چند روزه😫یکساعت پیش از خستگی بیهوش شدم یهو بیدار شدن دیدم بدنش خیلی داغه😭خدایا کمکم کن

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

منم بچه ام شیرمیخواست بیدار شدم،بعدشم از دیروز ظهر یه کوچولو اسهال شده،فکر کنم دندون درمیاره بخاطر اونه،چون تب،استفراغ نداره فقط اسهال

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
من  بچم تب داره چند روزه😫یکساعت پیش از خستگی بیهوش شدم یهو بیدار شدن دیدم بدنش خیلی داغه😭خدا ...

خانمی تب بچت خوب شده؟

چطوره تبش؟

اخه بچم دو روزه تب ولش نمیکنه همش هم تبش میره بالا

خانمی تب بچت خوب شده؟ چطوره تبش؟ اخه بچم دو روزه تب ولش نمیکنه همش هم تبش میره بالا

سلام

راستش نه تبش بالاست آزمایش هم داد.دکترش گفته یه عفونتی تو بدنشه باید بستری بشه😢😢😢😢از غروب یه بند گریه کردم حتی تاپیک زدم دوستان زیاد نیومدن

مراقب تبش باش من دیدم دمای بدنس یکم بهتره خوابیدم کنارش الان دیدم تبش بالاست شربت استامینفن دادم.پناه برخدا

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
خانمی تب بچت خوب شده؟ چطوره تبش؟ اخه بچم دو روزه تب ولش نمیکنه همش هم تبش میره بالا

تبشو کنترل کن حتما

من بیدارم....بچم یه هفتس اسهالی میشه....اونم شبا....الانم بیدار شد اسهال کرد خوابید....نمیدونم چشه....حتی تب هم نداره....فقط بیرون رویش زیاد شده....روزی ۴ بار پی پی میکنه....با غذا هم قهره....روزی یه وعده شاید برنج کته بخوره.....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....