2777
2789
عنوان

وای باورتون نمیشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 20 پست
از مدارس نامه تعویض میگیرن برای شناسنامه😑

بقیه جمله ام راجع به اون آدما بود که از هیچ راهی فروگذار نیستن تا بچه رو بیچاره نکنن راحت نمیگیرن  

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه جمله ام راجع به اون آدما بود که از هیچ راهی فروگذار نیستن تا بچه رو بیچاره نکنن راحت نمیگیرن

بله من محل زندگیم متاسفانه همینه و وضعیت داغونه خیلی دیدم. حتی ۱۰ ساله صیغه میکنن بعد عروسی میرن عقد یعنی زبونم قاصره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بله من محل زندگیم متاسفانه همینه و وضعیت داغونه خیلی دیدم. حتی ۱۰ ساله صیغه میکنن بعد عروسی میرن عقد ...

واقعا جای تاسف داره😭

من واقعا گریم میگیره هنوز دختر ۱۰ ساله به بچس باید خودش انتخاب کنه بعد رانندگی رو گذاشتن ۱۸ سالگی 😭😔😔

بله من محل زندگیم متاسفانه همینه و وضعیت داغونه خیلی دیدم. حتی ۱۰ ساله صیغه میکنن بعد عروسی میرن عقد ...

جای بسی تاسفه

دخترم 18سالشه چندوقته پیش یکی از اقوام دخترمو برا برادرش خواستگاری کرد اینقدر ناراحت شدم انگار فحشم دادن😂😂😂گفتم درسته دخترم قد و بالایی داره ولی هنوز بچس لطفا یجایی نگید به گوشش برسه و تا درسش به جایی نرسه نمیذارم خواستگار بیاد مگر اینکه خودش عاشق بشه و عاقلانه جلو بره

خلاصه که درک این والدینی که بچه رو تو این سن شوهر میدن برام ممکن نیست اخه بچه ای که دوتا بشقاب بشوره یعنی بلده از پس یه زندگی بر بیاد؟!!! 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
جای بسی تاسفهدخترم 18سالشه چندوقته پیش یکی از اقوام دخترمو برا برادرش خواستگاری کرد اینقدر ناراحت شد ...

باه متاسفانه جامعه ی قانون مندی نداریم امیدوارم زودتر از این وضع خلاص بشیم😔😔