paloma مدیر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 228 عنوان زیباترین بازیگر زن ایرانی کیست😃 | مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 119 پست خودم ب ترتیب الویت زیبایی:لیلا اوتادی.آناهیتا همتی.واقعازیباییشون طبیعیه. 1396/09/25 | 02:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 فيلم ماليخوليا خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
raha76 عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 7047 بعضيام ميگن ليلا اوتادي شبيه اسكارلت جوهانسونه اما وقتي بازي هر دو رو ميبيني اسكارلت خيييلي جذاب و گ ... اسكارلت ليلا اصلا قابل قياس نيستن!عشق منه اسكارلت مخصوصا تو فيلم لوسي
saharbanooo عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 1295 کلا از همه بازیگرای زن متنفرم 😤😤 سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن میکارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁
baran59 عضویت: 1395/05/22 تعداد پست: 11248 بعضيام ميگن ليلا اوتادي شبيه اسكارلت جوهانسونه اما وقتي بازي هر دو رو ميبيني اسكارلت خيييلي جذاب و گ ... اره خیلی شبیه اسکارلت جوهانسون هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
saharbanooo عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 1295 فيلم ماليخوليا اینجا که خیلی ضایعتر شده😝😝 سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن میکارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 اینجا که خیلی ضایعتر شده😝😝 آره خب ميگم كه زشت شده لبارو ژل زده خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
raha76 عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 7047 آره خب ميگم كه زشت شده لبارو ژل زده اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم براي امضات
saharbanooo عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 1295 آره خب ميگم كه زشت شده لبارو ژل زده قبلا خیلی زیبا بود بنظرم خیلی دوسش داشتم ،ولی الان ازش متنفرم سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن میکارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم براي امضات مرسي مهربون منم فرستادم براي سلامتي خودت و ني ني توي دلت 😘😍 خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 قبلا خیلی زیبا بود بنظرم خیلی دوسش داشتم ،ولی الان ازش متنفرم توي فيلم آدمكش خيلي ناز بود نميدونم چرا با خودش اينجوري كرد خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
raha76 عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 7047 مرسي مهربون منم فرستادم براي سلامتي خودت و ني ني توي دلت 😘😍 قربونت بشم💋💋
saharbanooo عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 1295 توي فيلم آدمكش خيلي ناز بود نميدونم چرا با خودش اينجوري كرد میخواسته خیلی منحصر به فرد بشه حتما که شده ولی از نوع منفی سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن میکارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁