2777
2789
عنوان

بگید من با این شوهر چیکار کنم خستمم

300 بازدید | 24 پست

سلام دوماهه ک پسرم بدنیا اومده شوهرم اولا از ذوقش کمک میکرد ولی حالا اصلا من خیلی خسته میشم تمام روز کارای خونه بچه شب بیداریا بهش فهموندم ناراحتیمو ولی بدتر باهام دعوا میکنه ب جای اینکه درک کنه خودشو میزنه ب اون راه تازه وقتیم میاد و من مثلا غذا میارم و فلان باز بچه رو نگه نمیداره نمیدونم انتظار داره من چجوری هم بچه نگه دارم هم کار کنم خسته شدم حالم خیلی بده کمرم درد میکنه انقد کار کردم دلم ب حال خودم میسوزه خیلی دلم پره ب جز اینا تازه دعوا ام میکنه با من ک چرا گریه کرد چرا نمیخوابه انقد خسته شدم ک دلم میخواد حتی جدا بشم ولی خب بچه دارم نمیتونم ..نمیدونم اولای به دنیا اومدن بچس اینجوری همه چیز بده یا کلا اینجوری قراره ادامه داشته باشه شما بگید چیکار کنم من ی دلم میگم بشین باهاش حرف بزن بگو دارم کم میارم منم ادمم ولی از اینکه بیشتر نفهمه منو و حرفاش بدتر ناراحتم کنه میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز اولاشع تا ب بچه وبچه داری عادت کنین جفتتون زمان میبره تا همو درک کنین

ینی میگی درست میشه خیلی ناراحتم ازش تو سخت ترین دوران من اینجوری میکنه میگم حرف بزنم بگم حرفای دلمو ولی از درک نکردنش میترسم

خودت نابود نکن،متوجه نمیشن حتی وقتی کامل واضح بگی!!!

یکم نقشش تو زندگیت کمرنگ کن

البته اول تلاش برای تغییر شرایط و درک همدیگه مهمه،اگر دیدی جواب نمیده و علاقه ای به بهبود روابط نداره بهتره نقشش تو زندگیت کم کنی

خوب ببین اولویت باید بچه و غذا باشه خونرو ول کن شوهرت بیاد ببینه کثیفه یکارایی میکنه 

و اینکه زندگیتون عوض شده رابطه کم شده شما خسته ای حتی پیش میاد جای خواب هم جدا میشه طبیعیه و درست میشه روحیتو‌ حفظ کن 

خودت نابود نکن،متوجه نمیشن حتی وقتی کامل واضح بگی!!!یکم نقشش تو زندگیت کمرنگ کنالبته اول تلاش برای ت ...

دقیقا میدونم بگمم متوجه نمیشه تازه با حرفاش ناراحت ترمم میکنه کردم دیگ حوصله ندارم بخدا منم تحملم تا ی حده 

مسخره ام میکنه تازه با من دعوا میکرد ک ینی چی ک افسرده بشی دلیلی وجود نداره

کاملا میدونم ۹ماه بارداری و الن۱۴ماه بچه داری تو همین شرایط هستم..من یکم خودم و احساسم مستقل تر کردم تا یکم بهتر بشم و کمتر خودخوری کنم

خوب ببین اولویت باید بچه و غذا باشه خونرو ول کن شوهرت بیاد ببینه کثیفه یکارایی میکنه و اینکه زندگیتو ...

هست ولی نمیدونی ک اره ی کاری میکنه ن بابا میاد بدتر غر میزنه ک چرا جمع نکردی چرا نشستی مگ چیکار میکردی واقعا دلمو شکسته

من بچه ندارم ولی یه ماه درگیر ویروس بودم ،فقط غذا درست میکردم خونه رو کلا ول کردم و شوهرم وقتی میدید ظرفا نشسته خودش میشست،شما هم فقط به بچه برس و غذا درست کن ،شوهرت وقتی ببینه نمیرسی انجام بدی کمکت میکنه ،برای ظرف هم اگه نمیشوره ماشین ظرفشویی بخر 

کاملا میدونم ۹ماه بارداری و الن۱۴ماه بچه داری تو همین شرایط هستم..من یکم خودم و احساسم مستقل تر کردم ...

واقعا هیچ مردی درک نمیتونه بکنه زنارو هیچ مردی ..بچه داری خیلی سخته رفته رفته راحت تر میشه یا سخت تر

من بچه ندارم ولی یه ماه درگیر ویروس بودم ،فقط غذا درست میکردم خونه رو کلا ول کردم و شوهرم وقتی میدید ...

میاد انجام میدها ولی با کلی غر زدن منم بم برمیخوره میمیرم ولی انجام میدم و خیلی بدم میاد از این اخلاقم