2777
2789

شوهرم مجبور شد به اجبار خانواده ش بره سربازی. ما تو خانواده بشدت مذهبی سنتی بزرگ شدیم که رو حرف بزرگتر اجازه ندارن حرف بزنن وگرنه کل خاندان بسیج میشن که طرف رو نصیحت کنن. شوهرمم تک فرزنده.

پدرش به زور گفت باید بری. الان دوره آموزشی هست. سه روز رفت. بعد یهویی دیدیم برگشت وقتی برگشت تقریباً مُرده بود. آمبولانس بردش بیمارستان ، سنگ کلیه گرفته بود با مشکل التهاب شدید پروستات. ( اونجا تو پادگان ، شب تو آسایشگاه راهش ندادن، تو بارون و باد شدید تو حیاط پادگان خوابیده بود صبح بیهوش پیداش کردن بردنش بهداری، بهداری گفت وضعت خرابه برو کمسیون پزشکی) 

امروز استعلاجیش تموم شد و به زور پدرش دوباره فرستادش.

تو این یک هفته‌م ک پیشم بود ، خیلی حالش بد بود اصلا یک هفته با کسی حرف نزد و غذا نمیخورد درس. چندبار حمله عصبی بهش دس داد بخاطر فشار استرس و عصبی زیاد. حتی دیشب تو شلوارش کار خرابی کرد وقتی درحال استراحت بود:( نگاهش کردم دیدم خیره به یه نقطه س اصلا تو این دنیا نیست. دلم سیاه شد تو یک هفته ، استرسم داشتم بچهم چیزیش بشه

الانم که رف، فقط رف خدافظی هم نکرد تو چشاش اشک بود فقط.

سوالم اینه مگه تو سربازی ، دوره آموزشی ، چه بلایی سر پسر مردم میارن که اینجوری میشه؟ زندگیم نابود شده :( 

دقیقا چه غلطی میکنن تو پادگان با جوون مردم 

باهاش صحبت نکردی؟

تو بادگان سخت میگیرن ولی ن جوری ک اینطور بلا ها سرش بیاد؟

مطمئنی بلای دیگه ای سرش نیاوردن؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه ؟ 

در این حد یعنی داغون شده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

اولش گفتم چه بی رحم اخه تک پسرو معمولا معاف میکنن ولی به اواسط رسیدم بنظرم لازم بوده براش خیلی سوسول بار اومده ولی خب اینکه متاهله و کلیه اش مشکل داره بنظرم مشکلات روحی هم داره وگرنه پادگان ها دیگه اونطور هم نیست که این طفلک اینجور بشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ذات ازدواج زیر۲۸:

چه ربطی داره شوهر من 24سال اش بود من عقد کرد سربازی رفته بود چهار سال هم سرکار رفته بود و سابقه بیمه داشت تازه لیسانس تموم کرده بود داشت ارشد میخوند آزمون بده 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

چه ربطی داره شوهر من 24سال اش بود من عقد کرد سربازی رفته بود چهار سال هم سرکار رفته بود و سابقه بیمه ...

همه‌مثل هم نیستن که شوهر شما استثنا بوده تمام روانشناسا هم معتقدن پسرا بعد ۲۸ بالغ میشن هر چند دانشگاه و سربازی رفتن نشانه بلوغ نیس منظور بلوغ ازدواجه

همه‌مثل هم نیستن که شوهر شما استثنا بوده تمام روانشناسا هم معتقدن پسرا بعد ۲۸ بالغ میشن هر چند دانشگ ...

هیچ ربطی نداره 

چند درصد پسرا از هجده میرن سربازی ؟؟؟

حداقل پنجاه درصدتا هفتاد درصد 

چند درصد به این وضع شوهر اسی می افتن؟؟

تربیت مهمه... بچه دنیا آوردن خوبه ولی تربیت درست و متکی بار نیاوردن خیلی مهم تره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اولش گفتم چه بی رحم اخه تک پسرو معمولا معاف میکنن ولی به اواسط رسیدم بنظرم لازم بوده براش خیلی سوسول ...

سوسول بار نیومده. از ۶ سالگیش کارگری کرده تا همین الان که زنده‌س . هیچوقت دستش تو جیب باباش نبوده. ماشین و خونه و هرچی داریم رو همه رو با پول خودش بدون حمایت خانواده خرید. حتی برای مراسم عروسی اجازه نداد پدرش و مادر من ) پدرم اسکیزوفرنیه بیکاره( اذیت شه ، خودش کار کرد خرجیو داد. ... همزمان داره ۳ تا خانواده رو هندل میکنه و خرجیشون رو میده . این از نظر شما سوسوله؟ اگه م رو حرف مادرش حرف بزنه ، مادرش خودشو میزنه به مریضی و بیمارستان ، پدرش هم از خونه پسرو پرت میکنه بیرون.وقتی نوجوون  بود سر انتخاب رشته که نمیخواست تجربی بره همینجوری شد . مادرش گف این همه درد کشیدم دکتر شی الان میخوای بری فنی مهندسی ؟ پدرش یک هفته بچه رو برد توی کوه تنهایی ولشکرد

سوسول؟

بخاطر قضاوتت و حرفت نمیبخشمت

ببخشیدا ادم ب این لوسی رو برای زندگی انتخاب کردی؟

سوسول بار نیومده. از ۶ سالگیش کارگری کرده تا همین الان که زنده‌س . هیچوقت دستش تو جیب باباش نبوده. ماشین و خونه و هرچی داریم رو همه رو با پول خودش بدون حمایت خانواده خرید. حتی برای مراسم عروسی اجازه نداد پدرش و مادر من ) پدرم اسکیزوفرنیه بیکاره( اذیت شه ، خودش کار کرد خرجیو داد. ... همزمان داره ۳ تا خانواده رو هندل میکنه و خرجیشون رو میده . این از نظر شما سوسوله؟ اگه م رو حرف مادرش حرف بزنه ، مادرش خودشو میزنه به مریضی و بیمارستان ، پدرش هم از خونه پسرو پرت میکنه بیرون.وقتی نوجوون  بود سر انتخاب رشته که نمیخواست تجربی بره همینجوری شد . مادرش گف این همه درد کشیدم دکتر شی الان میخوای بری فنی مهندسی ؟ پدرش یک هفته بچه رو برد توی کوه تنهایی ولشکرد

سوسول؟

بخاطر قضاوتت و حرفت نمیبخشمت

سوسول بار نیومده. از ۶ سالگیش کارگری کرده تا همین الان که زنده‌س . هیچوقت دستش تو جیب باباش نبوده. م ...

بابا تقصیر من چیه یجور نوشتی انگار لای پر قو بزرگ شده الان با یه سربازی این ریختی شده 😐عذر میخوام 

وقتی تاپیکی میزنید طاقت شنیدن چهارتا سوال و قضاوت هم داشته باش!اینجا کسی عمو خالت نیست ک بشناسه شوهرتو خودتو 100درصد جواب بده همه چی از رو متن خودته!

ادمی ک با یه سربازی ساده ک همه میرن اینجوری میشه سوسوله . ولی با توجه ب چیزی ک ازش تعریف کردی میشه گف یه مشکل بزرگی براش پیش اومده تو . سربازی  ک باید با روانشناس صحبت کنی برای حلش 

دیگ اه و نفرین و نمیبخشمت نداره ک