2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی

155 بازدید | 21 پست

خانمای مذهبی نظر بدن

کسایی که اعتقاد ندارن چیزی نگن

خواهری خوبم من یه حاجتی داشتم که محال نبود اصلا خیلی عادی برای من مهم بود چند سال دعا کردم از خدا خواستم

متوسل شدم به اهلبیت

هر ختم مجربی که بگید

در خونه اهلبیت رو از جا کندم 

توسلی نیست که نکرده باشم

ولی چند روز پیش فهمیدم که حاجتم دقیقاعکسش اتفاق افتاده و تمام دیگه 

خیلی حالم بده، دلم گرفته 

چرا امام زمان صدامو نشنیدن چرا حضرت عباس که باب الحوایجه جوابمو ندادن

کربلا رفتم مشهد چندین مرتبه دعا کردم ازشون خواستم

غصه براورده نشدن ارزوم به کنار

دیگه دست و دلم به دعا کردن برای هیچی نمیره میگم اخرش اونی میشه که باید بشه دعاچیزی رو عوض نمیکنه

نه برای اون حاجتم اونکه قطعی منتفی شد من عادت دارم نمک سفره امم دعا کنم براش

شرمنده ی این حرفم میدونم از جهلم ولی دلگیرم از اقا امام زمان

از اهلبیت همش میگم اگر برام دعا میکردین ناممکن ممکن میشد

نمیتونم ارتباط بگیرم باهاشون احساس میکنم یه ملجا امنم از دست دادم 

چیکار کنم؟؟ 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

همه شاید این حس رو تجربه کرده باشند.

ما فکر میکنیم با دعا همه چیز بدست میاد.

گاهی اتفاقات برا آینه به اون بالا نزدیکتر بشیم.همین.حتی اگه اتفاق خاصی نیوفته

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

حتمااا به صلاحت نبوده 

منم خیلی وقتا دعا کردم و نشده و بعدا فهمیدم بهتر ک نشد 

یه بارم منم حیلی دلم گرفته یود چون حاجتم مستجاب نشد و مثل شما دلگیر بودم و حاجتمو داد ولی بعدش بشدتتتتتتتت پشیمون شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تا زمانی که میشه باید تلاش کنی و دعا کنی شد شد نشد تسلیم بشی 

این نیست بگی قرار بوده نشه پس بیخودی دعا کردم 

خیر چنین نیست 

اگه اونجوری نمیشد اگه زودتر میومدن اگه و چندتا اگه دیگه اون حاجت شما برآورده میشد 

دعاهای شما بلاهای رو از سرتون دور کرده و در قیامت آثارش خواهی دید که چقدر زیباست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

همه شاید این حس رو تجربه کرده باشند.ما فکر میکنیم با دعا همه چیز بدست میاد.گاهی اتفاقات برا آینه به ...

منم فکر میکردم با دعا تقدیر عوض میشه ولی نشد

احساس میکنم دیده نشدم طرد شدم

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
منم فکر میکردم با دعا تقدیر عوض میشه ولی نشداحساس میکنم دیده نشدم طرد شدم

اللهم اغفرلی الذنوب آلتی تحبس الدعا

دعا کمیل میگی خدایا یه گناهانی دارم که اصلا دعامو حبس کرده و نمیره بالا.خدایا اونا رو ببخش.

مشکل از ماست

شما تا زمانی که میشه باید تلاش کنی و دعا کنی شد شد نشد تسلیم بشی این نیست بگی قرار بوده نشه پس بیخود ...

راهی جز تسلیم شدن ندارم 

اللهم اغفرلی الذنوب آلتی تحبس الدعادعا کمیل میگی خدایا یه گناهانی دارم که اصلا دعامو حبس کرده و نمیر ...

😔😔😔😔😔

چی بود حاجتت؟

نمیخام بگم

اگه کیس ازدواج بوده که بیخیال

نه بابا من متاهلم بچم دارم

راهی جز تسلیم شدن ندارم

امام کاظم وقتی فرزندش در حال مرگ بود هی به حول ولا بود و دنبال دکتر و دارو اینها و دعا ججوری که اصحاب نگران حال امام شدند ولی فرزند امام فوت کرد و امام دیگر آرام شد اصحاب گفتن فرزند فوت شد چرا آرام شدی؟

امام گفت تا زمانی که زنده بود باید تلاش می‌کردم ولی وقتی فوت شد دیگر رضای پروردگار 

پس ما هم باید تلاش کنیم تا جایی که بشود بعدش نشد تسلیم بشیم و دنبال کار دیگه ای باشیم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

امام کاظم وقتی فرزندش در حال مرگ بود هی به حول ولا بود و دنبال دکتر و دارو اینها و دعا ججوری که اصحا ...

خودش باب الوحوائج چرا حول وولا....😐😐😐

چرا معصوم رو داری کوچیکه میکنی

امام کاظم وقتی فرزندش در حال مرگ بود هی به حول ولا بود و دنبال دکتر و دارو اینها و دعا ججوری که اصحا ...

بیشتر از غصه ی براورده نشدن حاجتم

فکر میکنم اهلبیت منو ندیدن😭😭😭😭😭😭