2777
2789

دوستم عروسيش پيش خودش رفته بود افتضاح شده بود

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

من عروس مینا میرزایی بودم حدود 4 سال پیش،واقعا کارشون خیلی خوبه و تما م وقت وحوصلشون رو برای عروس میزارن،و این چند وقت هر کی ودیدم از کارش پشیمون نبوده و همه عروسها ازشون رضایت داشتن،مینا جون واقعا موفقه

سلام عزیزم 

منم عروس مینا جون بودم خیلی خیلی خوشگل شده بودم وقیافمو دوست داشتم همه مهمونا ازم میپرسیدن که کدوم سالن رفتم 

تا حالا کسی نگفته که رفتم این سالن و ناراضی بودم توی کرج این سالن بهترینه و هر کی بره پشیمون نمیشه 

چرا هیشکی دیگه نظر نمیده😒،من میخام برم موهامو اونجا رنگ کنم،شما نرفتین تازگیا؟ب نظرتون رنگ کارشون حرفه ای هست؟اخه من معمولا برای موهام خیلی کم سالن میرم،خودم رنگ میکنم موهامو

من برای عروسی برادرم رفتم سالنشون که خودش نبود، شاگرداش گند زدن تو قیافم، روزی ام که من رفتم شلوغ بود و اصلا رضایت مشتری براشون مهم نبود فقط میخواستن به قول خودشون مشتریارو جمع کنن، یک بار تجربه ی سالنشون رو داشتم که دیگه هیچوقت دوست ندارم تکرار بشه، یعنی بار اول و آخر بود که رفتم سالن مینامیرزایی، تو عروسی هرکس بهم می‌رسید می‌گفت چقدر زشت شدی😔😔😔

برید سالن حلی رز کار میکاپ و رنگ موش مث‌تهرانه با قیمت خوب ولی مینا میرزایی رو دوست نداشتم بله برونم رفتم ولی عروسی و عقدمو من رفتم حلی رز عالی بود کار میکاپش چشامو مث باربی درست کرد هم درشت هم کشیده خیلی حال کردمممم دو روزم‌ نشستمش

اصلا کارش خوب نیست

در واقع خودش که کار نمیکنه 

شاگرداش همه کار میکنن 

خودش تمام مدت فیلم تبلیغ واسه اینستا میگیره

کلی پول میگیره موادشم اصلا خوب نیس

مواد آشغال استفاده میکنه که تموم شده مثلا 

من رژ قرمز میخواستم نداشتن!!!

منکه اصلا راضی نبودم

فقط تبلیغاته هرکی اونجا بود از اینستا اومده بود